nlc.hu
Életmód

Brooke Shields és a teste

Lányai segítettek az 57 éves Brooke Shields-nek elfogadni a testét

Brooke Shields azt mondja, a lányai inspirálták és tették őt magabiztosabbá.

Brooke Shields színésznő és modell, egészségese táplálkozásik, sokat sportol, ami csúcsformában tartja, de nem mindig volt az a testben magabiztos nő, akit ma ismerünk. Az 57 éves sztár egy nemrégiben adott interjúban bevallotta, hogy lányainak köszönheti az évek során javult testképét.

A Yahoo-n megjelent cikk szerint a színésznő elmondta, lányai, Rowan Francis (19) és Grier Hammon (16) hihetetlenül magabiztosak, és arra inspirálták, hogy másképp tekintsen testére. „Sokkal jobb a testképük – mondta Shields az interjúban.

Brooke Shields (j) és lánya, Grier (Fotó: Getty Images)

Brooke Shields (j) és lánya, Grier (Fotó: Getty Images)

A Kék Lagúna sztárja aztán bevallotta, hogy tinédzser korában nem érzett így – lányai arra biztatták, hogy másként gondolkodjon a testéről. „Segítettek nekem, mert én voltam a rejtőzködő. A lányaim odaálltak elém és azt mondták nekem: “Anya, van egy tested, csak át kéne ölelned.”

A modell azt is hozzátette, hogy most, hogy lányai megnőttek, lenyűgözte, mennyire bíznak magukban, mint egyéniségben. Megjegyezte, hogy saját fiatalkorában hajlamos volt egyszerűen egyetérteni mindazzal, amit saját anyja mondott és tett, mert „olyan hatalma” volt, de a lányai önmagukban erősek.

„Sokkal érettebbek, mint én valaha voltam, és sokkal magabiztosabbak, mint én valaha voltam. Egészen a 40-es éveimig nem tudtam meg igazán, hogy ki vagyok” – mondta.

És mivel Shields a közelmúltban átirányította a munkáját az öregedés elleni küzdelemre és az idősödő nők önszeretetének előmozdítására, most már jobban érzi magát, mint valaha. „Annyira hálás vagyok, hogy a testem ilyen sokáig gondoskodott rólam” – mondta. „Gyermekeket kaptam tőle, kigyógyult a különböző balesetekből és műtétekből, és egyszerűen úgy érzem jobban érzem magam ötvenes éveimben, mint valaha.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top