Hiába könyörgött, nem kapott fájdalomcsillapítót szülés közben az anyuka

nlc | 2018. Március 19.
A négygyermekes anyuka azóta sem heverte ki a traumát, amit a szülés okozott.

Stevie Niki négygyermekes édesanya és blogger, akinek nagycsaládos mindennapjait több ezren követik az Instagramon. Az ausztrál nő nemrég a legutóbbi szüléséről tett közzé egy posztot, amely elég nagy port kavart.

Az anyuka szerint a szülés önmagában csodálatos élmény, és mikor először tarthatjuk a karunkban a kisbabánkat, az feledtet minden fájdalmat. Már ha képesek vagyunk rá, hogy magunkhoz öleljük, egyáltalán nyitva tudjuk tartani a szemünket. Stevie minderre képtelen volt negyedik gyermeke születésekor. Az anyuka ugyanis hiába könyörgött epirudális érzéstelenítésért, az orvos megtagadta tőle, mondván, „Csinálta már ezt maga, nincs arra szüksége!” 

Stevie alig tudott eszméleténél maradni a fájdalomtól. Mikor végre odatartották elé a kisbabát, hogy megölelhesse, ahhoz sem volt energiája, hogy odafordítsa a fejét – ezt pedig a mai napig sajnálja. A blogger negatív tapasztalata megosztásával arra buzdítja a nőket, bátran álljanak ki az igényeik mellett, hiszen szülés közben nincs náluk fontosabb.

yahoo

Exit mobile version