A trollok tették híressé ezt a plus-size modellt

Torzsa Kata | 2019. Április 12.
Ezért érdemes figyelni La’Shaunae Stewardra.

Ismerjétek meg a 22 éves La’Shaunae Stewardot, aki egy rendkívül pozitív (és testpozitív) színfoltja az Instagram világának. A luhshawnay felhasználónevű fiatal nő igen sokoldalú egyéniség: modell, divattervező, stílusikon, menedzser és plus-size aktivista.

Bár nincs ügynökségnél, máris olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Jeffrey Campbell (akivel egy kapszula cipő-kollekciót is piacra dobtak), a Whatever 21 és a Universal Standard. Miután évekig harcolt a befogadóbb divatvilágért, elindította saját, Inclus Models nevű platformját, melynek kifejezett célja, hogy a standard méreteknél kisebb vagy nagyobb modelleknek is megjelenési lehetőséget biztosítson.

A karrierje egy nagyon kellemetlen esettel kezdődött: valaki egy kövérgyalázó mémet csinált La’Shaunae egyik fotójából, aminek köszönhetően viszont több tízezer követője lett egy-két hét alatt az Instagramján, ahol egyébként 2012, elsős gimnazista kora óta van profilja. Eleinte menekülési útvonalnak szánta, mivel az iskolában sokat szekálták a súlya miatt. Szép lassan azonban önkifejezési eszköz vált az Insta-profiljából.

Bár online is sokan bírálták, rájött, hogy sok lánynak szüksége van olyan mintára, mint amilyet ő tud kínálni. „Régen, ahol lehetett, elbújtam. Ha rövid pólóban mentem suliba, egy flanelinget tekertem a derekamra, hogy ne látsszon a hasam.” Mostanra sokkal elfogadóbb saját magával szemben.

Azoknak, akik szeretnének La’Shaunae-hez hasonlóan menő szetteket viselni, de nem mernek, a fiatal nő a következő tanácsot adja: „Ha látsz valamit, ami tetszik, de úgy gondolod, hogy a hasad vagy bármi másod miatt nem viselheted,  vedd meg nyugodtan, és tündökölj benne! Fantasztikusan nézhetsz ki még úgy is, ha a tested nem tökéletes!”

(via Metro)

Kiemelt képünk: Instagram/luhshawnay

Exit mobile version