Borbélynál vágatott hajat a nő, és még szoptatott is közben – fotó

nlc | 2019. Október 24.
Két megosztó téma egyetlen képbe sűrítve.

Nagyot ment a neten egy fotó, amelyen egy fekete nő látható, ahogy a fodrászszékben ülve szoptatja a kisfiát, miközben a borbély mintákat borotvál a hajába.

A fényképet a brooklyni borbély, Adrain Fanus tette közzé a Facebookon, és Nicolette Parkinson látható rajta. Mindketten meglepődtek, mekkora visszhangot váltott ki a kép, mivel az egyik legtermészetesebb dolognak tartják a szoptatást.

A nő Jamaicában nőtt fel, a családjában pedig magától értetődő volt a szoptatás. Csak akkor szembesült azzal, hogy Amerikában teljesen másképp gondolkoznak erről, amikor az Egyesült Államokba költözött 18 évesen. De kitart amellett, hogy a nyilvános szoptatással az égvilágon semmi gond nincs.

A fotó azonban nem csak a szoptatás miatt lehet megosztó. A fodrász és kliense is azt vallja, hogy a nőknek is lehet extra rövid hajuk, sőt bátran lehet mintákat borotválni a frizurájukba. Nicolette szerint ezt kiemeli a természetes szépséget, és nagyon felszabadult érzést ad.

A fotó egyébként szinte csak elismerő kommenteket kapott, alig páran mondták, hogy el kellett volna takarnia a mellét a nőnek.

(Yahoo Lifestyle)

Exit mobile version