nlc.hu
Életmód

Fejenállva szoptató sportoló

Fejenállás közben szoptatta meg babáját az olimpikon, kiakadtak rá

Sokaknál kiverte a biztosítékot a fejen állva szoptató sportoló.

Torah Bright ausztrál téli olimpikon megdöbbentette az embereket, amikor az Instagramra feltöltött fotón fejen állva szoptatta kisfiát. A fotó mellé azt írta, „az anyává válás felszabadított bennem valamit”, hozzátéve, hogy az élmény „mélyen spirituális, nyers, heves és tiszta”.

Fejenállás közben szoptatta meg babáját az olimpikon, kiakadtak rá

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A fotó elég megosztóra sikeredett, egyesek csodanőnek titulálták Torah-t, mások szerint a szoptatással semmi gond, de a mód, ahogy az olimpikon csinálja, magamutogató és felesleges. Volt olyan hozzászóló is, aki azt mondta, a csodanők otthon vannak a kanapén, és szoptatnak, vagy a laptop előtt sírnak a megválaszolatlan munkahelyi e-mailjeik miatt.

Többen is feleslegesnek és öncélúnak nevezték az attrakciót, és kikövették a nő oldalát, aki többször tett már ki magáról szoptatós képet, és büszkén mutatja meg, milyen számára anyának lenni. Az ominózus fotó azóta lekerült az oldalról, de több szoptatós képet is posztolt már a sportoló:

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top