nlc.hu
Egészség

Anyatejet lövell a hónaljából az édesanya

Anyatejet lövell a hónaljából az édesanya – videó

Elsőre meglehetősen bizarrnak tűnik a videó, melyen egy édesanya anyatejet lövell a hónaljából. Valójában egy teljesen természetes, bár ritka jelenségről van szó.

A TikTok-kihívásoknak se szeri, se száma. A frissebbek egyikében egy nő arra kér mindenkit, hogy készítsenek videót arról, ha a testük olyasféle dolgokat tud produkálni, amire mások teste nem képes. A kihívásra válaszul érkezett @ollieoooop videója, aki egészen szokatlan dologra képes a hónaljával: anyatejet lövell – írta meg a Metro.

@ollieoooop nemcsak mesél eme különleges képességéről, hanem a videó végén meg is mutatja azt, továbbá elmondja, hogy reméli, nemcsak ő képes erre, és vannak más nők is már, akikkel ez már előfordult korábban, mert nem szeretne nagyon megijedni. Mint kiderült, előfordulhat, hogy a terhesség alatt mellszövet jelenik meg a hónaljban, ami egy extra emlőmirigyet is kaphat. Ez általában a szülés után nem termel anyatejet, de nagyon ritka esetekben előfordul, hogy mégis. Ilyenkor nyomásra akár ki is lövellhet belőlük a tej, máskor pedig az izzadáshoz hasonlóan apránként csordogálhat ki onnan. @ollieoooop videója kétszázezer embert nyűgözött le, és voltak köztük olyanok, akik megnyugtatták a nőt azzal, hogy nincs egyedül, ők is átéltek már hasonlót. Bár kissé fájdalmas jelenségről van szó, alapvetően ártalmatlan a dolog, ráadásul előbb-utóbb magától elmúlik.

Anyatejről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top