Ide el kell jönnöd, ha jobb szülő szeretnél lenni!

nlc | 2019. November 11.
A szülőket legjobban foglalkoztató témák kerülnek terítékre az UNICEF Magyarország rendezvényén.

Az UNICEF Magyarország bejelentette egész napos, ingyenes Gyermekek Világnapja című rendezvényének programját. November 20-án olyan témákról beszélgetnek majd szakértők a belvárosi Akvárium Klubban, mint a munka és az anyaság kapcsolata, válás gyerekkel, gyermekkori traumák, vagy szülőség a digitális korban.

Az UNICEF Magyarország szeretettel várja a szülőket, leendő szülőket, gyermekvédelmi szakembereket és mindenkit, aki érdeklődik a gyermekek jogai, helyzete iránt. Az eseménynek különleges apropót ad, hogy november 20-án ünneplik világszerte a Gyermekjogi Egyezmény életbe lépésének 30. évfordulóját.

A panelbeszélgetéseken és előadásokon csupa olyan téma kerül terítékre, amelyek a leginkább foglalkoztatják napjaink szülőit. Neves szakértők, véleményvezérek, döntéshozók, az UNICEF Magyarország fiatal nagykövetei beszélgetnek majd a legégetőbb kérdésekről.

Az egész napos eseményen szó esik még a klímahelyzetről, az állatok segítségével végzett terápiáról, a gyermekprostitúció elleni küzdelemről, valamint az érdeklődők megismerkedhetnek az ombudsman és a gyermekjogi koalíció Magyarországról szóló jelentésével.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött (itt lehet regisztrálni).

Exit mobile version