Videó: szolid arany maszkot készíttetett magának egy gazdag indiai

nlc | 2020. Július 07.
Nem akármilyen szinten és színvonalon védekezik a koronavírus ellen egy indiai férfi, aki aranyból készült egészségügyi maszkot visel.

Az indiai Puné városában élő Shankar Kurade elmondása szerint, amióta az eszét tudja, mindig is imádta az aranyat. Ma sem hagyja el a házat anélkül, hogy ne lenne a nyakában legalább egy sor arany nyaklánc, ujjain pedig ne viselné vaskos arany gyűrűit. Amikor pedig Indiát is utolérte a koronavírus-járvány, úgy érezte, hogy meg kell találnia a módját, hogy most is kitűnjön a tömegből.

Shankar Kurade először a hírekben hallott egy férfiről, aki ezüst szájmaszkot viselt, így eszébe jutott, mi lenne, ha az ő védőfelszerelése aranyból lenne?! „Beszéltem egy aranyművessel, aki egy héten belül legyártotta nekem az arany szájmaszkot – árulta el az indiai a lapoknak. Amikor megkérdezték tőle, hogy a maszk mennyire biztonságos, illetve milyen hatásfokon szellőzik, a férfi elárulta, hogy nagyon kicsi lyukak vannak a védőmaszk felületén, ezért a légzéssel nincs gondja.

Azt viszont bevallotta, hogy lényegében fogalma sincs arról, a maszk milyen hatásfokon véd a koronavírus és az egyéb fertőzések ellen. Ettől függetlenül, mindez nem akadályozza meg abban, hogy nagy valószínűség szerint családtagjait is ellássa hasonlóan értékes, különleges maszkkal, miután ők is élnek-halnak az aranyért.

(via)

Még több különleges maszk az nlc.-n: 

Exit mobile version