Helló önbizalom, rég találkoztunk!

Caféblog | 2020. Augusztus 21.
Életmódváltásáról és annak áldásos hatásairól írt Nóri, a Konora Caféblog bloggere.

Nóri folyamatosan beszámol Caféblogján életmódváltásáról, így, aki követi, tudhatja, hogy sikeres, önbizalma megnövekedett.

„Fogyok, erősödöm, egészséges vagyok és újra mozgok. Ennek köszönhetően tért vissza az életembe a címben is szereplő, nagyon rég nem látott ismerős. Na nem lettem egy orrát fennhordó, önbizalomtól pukkadozó nőszemély, de már nem akarok a ruháimban bujkálni, nem takargatom magam és visszatértek az egész alakos fotók is.

Az egészséges, teljes értékű étrendnek köszönhetően ismét fel merem venni a magas derekú nadrágjaimat úgy, hogy betűröm a pólót. Megint boldogan viselek farmersortot, mert a narancsbőröm helyén szebb, simább, feszesebb bőr van, amit nem szégyellek már…Összességében fantasztikusan érzem magam, pedig messze még a kitűzött cél.

Nem hiába mondják, hogy egy nőnek igenis kell némi önbizalom, hogy elégedett legyen magával, mert ez külső szemmel is azonnal meglátszik. Kapom is a megjegyzéseket, hogy a fotókon ragyogok, látszik a változás és ez segít, hogy igazán nőnek érezzem magam. Mindezt csakis magamnak köszönhetem és ti sem várhatjátok el másoktól.”

Ha kíváncsiak vagytok, mi mindenen változtatott Nóri, kattintsatok Caféblogjára.

(Kiemelt kép: Unsplash)

Exit mobile version