Trend

Az utcára se mert kimenni elbaltázott hajbeültetése miatt

Luke annyira rettegett a kopaszodástól, hogy egy ígéretesnek tűnő hajbeültetés kedvéért egész Törökországig utazott. Rémálom lett a vége.

A Bradfordban élő Luke Horsfield hosszú hónapokig az utcára sem mert kilépni, miután Törökországban elszúrták a hajbeültetését. „21 éves voltam, mikor először elkezdtem aggódni a kopaszodás miatt. Onnantól kezdve minden létező módszert kipróbáltam, hogy megállítsam a folyamatot, de semmi nem használt” – idézi a Ladbible Luke-ot, aki végül egy ígéretes kezelés reményében egész Törökországig utazott.

Luke 1250 fontot, átszámolva közel fél millió forintot költött a beavatkozásra, ám az eredmény egyáltalán nem lett olyan meggyőző, mint amit a klinika a hirdetésében ígért. „A beavatkozást követően hatalmas, kopasz foltok lettek a fejbőröm hátsó részén, a homlokom környékén pedig kisebesedett a bőr.”

hajbeültetés beavatkozás hiba önbizalom

Nem mert kimenni az utcára, úgy elrontották a hajbeültetését – Kép forrása: Facebook

A most 26 éves férfi azt mondja, noha mindent úgy csinált, ahogy az orvosai javasolták, a beültetett haj csak nem akart növekedésnek indulni. „Mikor néhány hónappal a beavatkozás után még mindig csak sebek voltak a fejemen, rákérdeztem a kezelőorvosomnál a dologra. Akkor azt mondta, teljesen normális, hogy még nem nő a hajam.”

Luke végül egy évet várt az eredményre, hiába. „Az utcára is alig-alig mertem kimenni. Ha véletlenül mégis úgy alakult, hogy valahova mennem kellett, órákig álltam a tükör előtt, hogy valamelyest eltakarjam a kopasz, sebes foltokat” – magyarázza Luke, aki nem tagadja, az elrontott hajbeültetés miatt oda lett az önbizalma.

A fiatalember végül éveket spórolt egy második beavatkozásra, amit ezúttal már Nagy-Britanniában végeztetett el. „Március 3-án volt a beavatkozás, és már most egészen látványos a változás” – mondja, majd hozzáteszi, azért vállalta, hogy megosztja a történetét, hogy más ne eshessen abba a hibába, amibe ő.

„Azt tanácsolom annak, aki ilyen beavatkozást fontolgat, hogy alaposan tájékozódjon a klinikáról és a beavatkozást végző orvosokról is. Senki ne dőljön be a jól csengő ígéreteknek és a kedvező áraknak, mert ugyanúgy pórul járhat, mint én.”

Olvass még többet elrontott szépészeti beavatkozásokról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top