Lekövérezte az exe, óriási változáson ment át az édesanya

nlc | 2020. Szeptember 08.
Évekig nem nyugodott a bántástól, majd úgy döntött, változtatnia kell az életén.

A 33 éves, négygyermekes anyát, Miriam Blancot pár évvel ezelőtt azért hagyta el a barátja, mert szerinte túl kövér volt. Azt mondta neki, hogy „senki sem akar egy kövér emberrel lenni”.

Miután szakítottak vele, Miriam depresszióba süllyedt, és próbálta egyedül nevelni két gyerekét. „Miután újra férjhez mentem, majd született még két gyerekem, még akkor is azt mondogattam a férjemnek, hogy nem csodálnám, ha elhagyna, mert nálam sokkal jobbat is talál. Ilyen mélyen hatottak rám az exem szavai” – mondta a nő a Fox News-nak.

A gyógyszerészként dolgozó, houstoni Miriamnak végül sikerült a bizonytalanságát motivációvá változtatnia, és elkezdett sportolni, diétázni. Már csak azért is, mert egy autóbaleset következtében krónikus hátfájdalommal küzdött, amit a túlsúly súlyosbított.

Miriam végül 98 kilóról 68-ra fogyott. Ebben segített neki férje, aki rendszeresen edzett, és sok mindent tudott az egészséges étkezésről.

Ma Miriam mindennap edz egy kicsit, még azután is, hogy lenyomott egy 12 órás műszakot. Azt mondja, a hátfájdalma is teljesen elmúlt, és arra biztat mindenkit, hogy fogjon bele, mert a mozgástól sokkal jobban fogja érezni magát.

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

Exit mobile version