nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi gigafogyása

Gigafogyásáról vallott Tóth Gabi, 27 kilót dobott le az énekesnő – fotó

Megosztotta fogyási titkát az énekesnő.

Tóth Gabi elárulta a rajongóinak, hogyan sikerült 27 kilót leadnia a várandósság után – szúrta ki a Blikk a kisgyermekes énekesnő közösségi oldalán.

Tóth Gabi

Tóth Gabi szerint a test és lélek magától végezte el a dolgát – MTI Fotó: Beliczay László

A Müller Cecíliával fotózkodó Tóth Gabi hosszú posztban taglalja fogyási „titkát”, ami valójában nem más, mint az, hogy tiszteli a testét. “Mitől fogytam le? Mi a titkom? Semmi! Tudjátok mi? Az, hogy mérhetetlen tiszteletet érzek a testem iránt! Egészen Hanni fogantatásától kezdve… az egész terhesség, a szülés… meg persze ami utána jött.. . ahogy fogtam azt a pici életet, nem érdekelt a testem! Egy pillanatig nem foglalkoztam sem a változásokkal, sem a plusz kilókkal… nem bántottam a testemet … én ennek tudom be azt, hogy 27 kilót adtam le, és alakultam vissza erre a formámra… Hálás voltam, hogy nem kell percenként pisilni járnom, hogy nincs savam, hogy nem vizesedek, hogy kapok levegőt! Totálisan elengedtem az önmarcangolást! Most reggel pedig, miközben takarítottam, belenéztem a tükörbe, és ezt láttam…mindig sejtettem, hogy ha sikerül az “én-ről” levenni a figyelmet, akkor a test is és a lélek is tudja végezni a “dolgát”” – olvasható a bejegyzésében, amihez friss szelfit is csatolt.

Az énekesnő bevallotta, csupán hagyta a testét a maga természetes tempójában haladni, és “nem cseszteti nap mint nap, hogy “NA MI LESZ MÁR????”.

Olvass még Tóth Gabiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top