nlc.hu
TV-sztárok

Kunovics Katinka gigafogyása

„Csúnyának látom magam” – őszinte vallomás a 60 kilót ledobó Kunovics Katinkától

A Romantic együttes énekesnője a saját erejére hagyatkozva bújt ki a túlsúly börtönéből, és most már újra randizik.

Kunovics Katinka egy évvel ezelőtt mindenféle segítség és beavatkozás nélkül, a saját akaraterejére támaszkodva fogyott 120 kilóról 60-ra, ám hiába felezte meg a komplett testtömegét, máig nem elégedett azzal, amit a tükörben lát – írja a legfrissebb Story magazin.

Kunovics Katinka

Gigafogyása ellenére sem elégedett a külsejével Kunovics Katinka – Forrás: kunovicskatinka / Instagram

Zavaros az énképem, a berögzült érzéseket nagyon nehéz megváltoztatni. (…) Csúnyának látom magam. A tükörbe nézve hiába látok egy feleakkora embert, mint amekkora egy évvel ezelőtt voltam, még így is vannak dolgok, amik nem tetszenek. Sosem vagyok elégedett magammal. (…) Ráadásul sosem engedhetem el magam. Nincs csalás, nasizás, a fogyókúrázásnak sosincs vége” – vallotta be a Romantic együttes 42 éves énekesnője, aki törekszik arra, hogy 6 éves kislánya ne lássa az állandó küzdelmét a kilókkal.

A gyermekét egyedül nevelő énekesnő azt is elárulta a Story magazinnak, hogy pár hete újra randizni kezdett. „Érezteti velem, hogy szép, és hogy igenis, elég jó vagyok. Ez a külső, férfitól érkező megerősítés pedig rengeteget jelent. Érzem, kezd kibontakozni a nőiességem” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Kunovics Katinkáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top