Hajókonténerből alakítottak ki esküvői helyszínt pároknak, akiknek fontos az alacsony ár

Á.K. | 2021. Október 01.
Egy seattlei vállalkozás egy lakókocsiparkban egy hajókonténerből alakított ki egy látványos és különleges esküvői helyszínt azoknak a pároknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy sokat költsenek a nagy napjukra.

Bronwen Stevenson, a Shotgun Ceremonies tulajdonosa a vállalkozását korábban egy bevásárlóközpontban üzemeltette, de nemrég kiköltözött onnan, hogy egy lakókocsiparkban kezdje újra a business-t egy hajókonténerből és több lakókocsiból álló különleges helyszínen. A Georgetown Trailer Park Mall nemcsak egy sima lakókocsipark, ahol emberek lakókocsikban élnek, hanem egy olyan különleges kinti bevásárlóhely, ahol a kézműves boltok lakókocsikból árulják a portékáikat. Stevenson szerint az, hogy az esküvői helyszín szabad téren van, illeszkedik a pandémia miatt kialakult helyzethez – írja a upi.com.

A különleges esküvői helyszínt spórolós pároknak alakították ki, a kibérlése 350 dollárba (nagyjából százezer forintba) kerül, ami Seattle környékén pénztárcabarátnak számít. A hely a korlátai miatt csak viszonylag kevés vendég fogadására alkalmas, viszont megengedett háziállatot is vinni, szóval akár kutyák vagy macskák is részt vehetnek a ceremónián, bár a tulajdonos szerint a cicák nem igazán szokták jól érezni magukat ebben a helyzetben. A ceremóniára ki lehet bérelni egy Elvis imitátort, Shane Cobaint is, hogy az esküvő kicsit vegasi hangulatú legyen. Ráadásul Shane Cobain a Nirvana híres énekesének rokona, és a tulajdonos szerint egy nagyon érdekes fickó.

Különleges esküvői helyszínekről az nlc-n:

Exit mobile version