nlc.hu
Szabadidő

Űrsikló alatt lehet összeházasodni

Egy űrsikló alatt mondhatják ki a boldogító igent

Egy űrsikló alatt lehet házasságot kötni egy kaliforniai tudományos múzeumban.

Különleges esküvői helyszínekből eddig sem volt hiány, de most a Kaliforniai Tudományos Központ egy igazán formabontó lehetőséget kínál a házasságra készülő pároknak.

Ki lehet bérelni a tudományos múzeum Samuel Oschin Űrsikló Pavilonját és a Wallis Annenberg Épületet. Az ifjú pár egy űrsikló alatt mondhatja ki a boldogító igent, és a lakodalmat is megtarthatják az űrjármű hatalmas hangárjában.

Rendezvény az űrsikló hangárjában

Akár 200 fős lagzit is lehet rendezni az űrsikló hangárjában (Fotó: California Science Center)

A múzeum honlapja szerint a hangárban az Endeavour űrsiklót tárolják, a másik épületben pedig egy tükörmedence, bambuszliget és tó rejtőzik, ahová normál esetben a látogatók nem mehetnek be.

Christina Sion, a múzeum elnöke azt mondta, a tágas helyszín nagy segítség lehet azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt kénytelenek voltak elhalasztani az esküvőjüket, és azzal szembesülnek, hogy az összetorlódott házasságkötések miatt nincs szabad helyszín, ahol megtarthatnák a lagzit.

Az biztos, hogy egy űrsikló nagyon fel tudja dobni az amúgy is életre szóló élményt, pláne azoknak, akik lehoznák a csillagokat is az égről a szerelmükért.

(Fox News)

(Kiemelt kép: California Science Center )

Még több különleges esküvői helyszín:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top