Egy orvos megalkotta a világ első uniszex óvszerét

B.Esz. | 2021. Október 28.
Itt a világ első kívül és belül is hordható óvszere.

Az első uniszex óvszert egy malájziai nőgyógyász alkotta meg abban a reményben, hogy az emberek jobban odafigyelnek majd szexuális egészségükre, és nem hárítják a másik nemre a védekezés felelősségét, írja a Unilad.

John Tang Ing Chinh nőgyógyász és a Twin Catalyst a Sdn Bd orvosi kellékekkel foglalkozó cég alapítója megalkotta a „Wondaleaf Unisex” elnevezésű kondomot olyan orvosi minőségű anyagokból, amelyeket általában sebek és egyéb sérülések kötözésére használnak. Az óvszer leírása szerint „vékony, egyedik és uniszex”, ráadásul tapadós.

Forrás: Twitter/Wondaleaf Condoms

A Reuters jelentése szerint az óvszer számos klinikai vizsgálaton átesett, ezért a fejlesztők optimisták, és remélik, szexuális irányultságtól és nemtől függetlenül bárki szívesen használja majd. Az óvszer öntapadó borítása miatt a hüvely falához, illetve a péniszhez is hozzátapad, valamint a szomszédos területeket is eltakarja az extra védelem érdekében. Egyedi öntapadása ellenére az óvszer szinte észrevétlen, mert vékony, rugalmas poliuretán anyagból készült.

Te kipróbálnád?

Kapcsolódó

Exit mobile version