Mint arról beszámoltunk, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy romantikus vacsorával ünnepelte a Valentin-napot a fővárosi Four Seasons Hotel elegáns éttermében, a párról pedig fotó is készült.
A Blikk most arról ír, hogy a szerelmesek a Kollázs étteremben négyfogásos Valentin-napi menüt is választhattak, amelyet a szerelem városai, Párizs és Velence ihlettek. A menü ára 21 990 forint volt, borpárosítással rendelve további 9900 forinttal nő a számla, plusz a 14 százalékos szervizdíj.
Az étterem honlapja szerint ez volt a menü:
- Amuse duo: pisztráng kaviár, zeller, alma
- Előétel: kérgezett tonhal és pácolt libamáj, dinnye, balzsamecet
- Leves: sütőtök consommé, borjúnyelv, ravioli, torma
- Főétel: tőkehal hátszín, csicsóka, fenyőmag, bormártás vagy tanyasi csirkemell saltimbocca, gomba, shallot hagyma
- Desszert: csokoládé cannoli, pisztácia, cassis
Természetesen nem csak a szerelmi menüt lehetett rendelni, így nem tudni, hogy az ország egyik leggazdagabb embere és a pszichológus-író-műsorvezető mit fogyasztott. Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea azonban nem csak a gasztronómiai élvezeteknek hódoltak, az intimitásról sem feledkeztek meg, és fogták egymás kezét.
A pár tavaly szeptemberben házasodott össze az alcsútdobozi arborétumban, ahol saját logója is volt az ifjú párnak. A lagzin drága alapanyagokból készült ételeket szolgáltak fel, de a gasztroszakemberek szerint nem volt rongyrázós a menü, bár a menükártya pongyola helyesírása volt, akinél kiverte a biztosítékot.