Horrorfilmbe illő optikai illúziót teremt kezéből egy izraeli művész

B.Esz. | 2022. Május 08.
Elképesztő optikai illúziókat teremt az izraeli művész.

Vika Bren izraeli művész megfesti bal kezét, hogy különféle optikai illúziókat hozzon létre, amelyek a sötét háttér előtt megragadják a néző képzeletét.

Vika Bren egy fiatal művész az izraeli Haifából, aki szemet gyönyörködtető, kézzel festett illúzióival figyelmet keltett az interneten. A tenyerén lévő valósághű lyukaktól kezdve egészen addig, amíg az egész keze egy csontvázénak tűnik, Vika tehetségének és fantáziájának nincs határa.

Annak érdekében, hogy illúziói maximális hatást gyakoroljanak a nézőre, Vika szurokfekete testfestésre és fekete háttérre támaszkodik. Ez segít neki mindenféle hatást elérni, a látszólag hiányzó ujjbegyektől a tenyere szoros csomóba szorításáig.

Vikáról nem lehet túl sokat megtudni, leszámítva azt, hogy körülbelül egy éve kezdett el illúziós videókat posztolni, és azóta sok rajongót szerzett a különféle közösségi média weboldalakon. A testfestéssel létrehozott optikai csalódás sokak fantáziáját izgatja, például Johannes Stötter képzőművészt is, aki testfestéssel álcázza modelljeit, hogy elgondolkodtató optikai illúziókat hozzon létre.

Optikai illúzió. Screenshot: Youtube

(via)

Exit mobile version