Egy indiai házaspár beperelte a fiát, mert nem csinál nekik unokát

S. Z. | 2022. Május 13.
241 millió forintnak megfelelő összeget követel az indiai házaspár a fiától, mert hat éve házas, de még nem született gyereke.

Egy indiai házaspár beperelte egyetlen fiát és annak feleségét, mert hat év után sincs még gyerekük, nekik pedig unokájuk.

A 61 éves Sanjeev és az 57 éves Sadhana Prasad azt állítja, hogy az összes megtakarított pénzüket a fiuk felnevelésére, pilótaképzésére és a puccos esküvőjére költötték, de még mindig nem tudnak unokázni.

A házaspár 241 millió forintnak megfelelő összeget követel, ha egy éven belül nem születik unokájuk.

Az amerikai pilótaképzés 65 ezer dollárjukba (24 millió forint) került, utána viszont a fiú két évig nem kapott munkát, így szülei tartották el. Az ötcsillagos szállodában tartott esküvő, a nászajándékba adott luxusautó és a nászút pedig 80 ezer dollárt (30 millió forint) kóstált.

A szülők „mentális zaklatásra” és „lelki kegyetlenségre” hivatkozva nyújtották be a keresetüket. Szerintük minden szülő álma, hogy egyszer nagyszülő lehessen, ők viszont kimaradtak ebből.

A fiam már hat éve házas, de még mindig nem terveznek babát. Legalább ha lesz egy unokánk, akivel együtt tölthetjük az időnket, elviselhetővé válik a fájdalmunk

– mondta az édesapa.

A házaspár kérelmét várhatóan május 17-én tárgyalja a bíróság.

Bár ez a történet is elég elképesztő, megtörtént már fordítva is hasonló: beperelte egy 29 éves férfi a szüleit, mert nem tartják el. 

(BBC)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Pablo Heimplatz)

Exit mobile version