Váratlan dolog történt ezen az esküvőn

K. Z. | 2022. December 30.
Megosztja az embereket a szokatlan esküvői bemutató

Megoszlanak a vélemények, miután egy friss házaspár közzétette esküvői videóját. A tematika „edzőtermi” volt, és a sportos pár a táncparketten súlyokat emelgetett vendégei előtt.

Manapság többé-kevésbé várható, hogy az esküvők olyan személyes elemeket is tartalmaznak, amelyek a boldog pár közös szenvedélyét mutatják be – láttunk már tűzoltókat vagy épp Star wars-rajongókat házasodni.

Ám egy ifjú házaspár ezt egy következő szintre emelte, és olyan fárasztó sportos bemutatót prezentált, amelyet a legtöbbünk nem tudna teljesíteni egy szokásos edzőtermi napon – írta meg a The Mirror. Többségünk mind az esküvőt, mind a nászutat egy hosszú lazításként képzeli el, ahol legfeljebb a pezsgőspoharat emelgeti, ám a két cross-fit-rajongó láthatóan egyetlen napot sem akart eltölteni lenyűgöző súlyzós edzésprogramjuk nélkül.

A programért persze nem lelkesedett mindenki, volt, aki magamutogatásnak tartotta a dolgot. „Ha edzeni akarok, edzőterembe megyek. Az esküvő nem erre való” – írta valaki.

Mások viszont inkább ezzel a véleménnyel azonosultak: „Ez a különleges napjuk, tehát ha ez az, ami boldoggá teszi őket, és olyan emlékeket hoz létre, amelyeket egy életen át ápolni fognak, akkor ki vagyok én, hogy leszóljam?”

Exit mobile version