nlc.hu
Életmód

Az esküvőjükön alkották újra az első találkozásukkor készült fotókat

Az esküvőjükön alkották újra az első találkozásukkor készült fotókat

Kicsit több mint egy éve Savannah és Colt egy fotózáson találkoztak életükben először.
Az esküvőjükön alkották újra az első találkozásukkor készült fotókat

2022. augusztus 28-án három idegen igyekezett az ohiói East Fork tóhoz: egy fotós, Hannah Brink, egy Savannah nevű fiatal nő és Colt Reese, akinek aznap volt a születésnapja. Ahogy azt a Good Morning America című lapnak elmondta, a vakrandis fotózást egy barátjától kapta ajándékba. „Megkért, hogy a kedvéért menjek el a fotózásra és ha már ott vagyok, érezzem nagyon jól magam. Én pedig így is tettem” – mesélte Colt.

Hannah, a fotós úgy emlékszik Savannah és Colt között már az első pár kép készültekor is hatalmas volt az összhang.

Folyamatosan nevetgéltek, mosolyogtak egymásra; látszott, hogy megvan köztük a kémia. A fotózás vége felé azt vettem észre, hogy úgy viselkednek, mintha legalább ezer éve ismernék egymást. Colt konkrétan le se tudta venni a szemét Savannahról.

A fotós elárulta, aznap úgy köszönt el a pártól, hogy legközelebb az esküvőjükön szeretne találkozni velük, de álmában se gondolta volna, hogy néhány hónappal később tényleg az esküvőjük miatt hívják majd a fiatalok. Pedig így történt.

Savannah és Colt úgy gondolták, stílusos lenne, ha az esküvőjükön újraalkotnák azokat a képeket, amik az első találkozásukkor készültek róluk. „A legközelebbi fotózás, amire Hannah-t felkérjük majd, kismamafotózás lesz” – büszkélkedett Savannah, aki első közös gyermeküket várja. Egy kisfiút.

A példánkból okulva, mindenkit arra biztatnék, hogy ragadja meg a kínálkozó lehetőséget, mert sosem lehet tudni. Akármi is legyen az, amire vágysz, ragadd meg a lehetőségeket, mert lehet, hogy a következő pillanatban meg fog változni az egész életed

– mondta zárásképp Colt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top