nlc.hu
Életmód

Szerelmes lett a sugar daddy-k nagy barátja

Azt mondta, hogy a szerelmet a szegények találták ki, aztán megtalálta az igazit

Az 51 éves üzletember saját randioldalán keresztül találkozott 21 éves lelki társával

Nem mindennapi, és nem igazán szívet melengető szerelmes történetről számolt be a minap a LADbible. A portál az 51 éves, dúsgazdag Brendon Wade esetét mutatta be, aki 2014-ben a CNN-nek még azt hangoztatta, hogy a szerelem nem létezik és olyasmi, amit a szegény emberek találtak ki.

Az amerikai Wade vagyonának egy jelentős részét egy általa 2006-ban életre hívott randioldalnak köszönheti, melyet abból a célból hozott létre, hogy könnyen egymásra találhassanak fiatal lányok (sugar babyk) és bizonyos szolgáltatásokért cserébe őket eltartani hajlandó idősebb, tehetős férfiak (sugar daddyk).

esküvő

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az üzletember azonban nem is sejtette, hogy a morálisan ingoványos, anyagilag azonban prosperáló vállalkozás számára is elhozza majd az igazit. Wade ugyanis az oldalon keresztül – melynek világszerte immáron 36 millió regisztrált tagja van – 2020-ban ismerte meg a 21 éves Dana Rosewallt és a hírek szerint a szerelmespár még idén hivatalosan is összeköti életét. Hiába van már mögötte három sikertelen házasság, az üzletember biztos benne, ezúttal valóban megtalálta a lelki társát és azt állítja, még a váláshoz való jogáról is hajlandó lemondani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top