nlc.hu
Életmód

Egy lány nyíltan vallott arról, hogy milyen sugar baby-nek lenni

„Teljesen tönkre tehet lelkileg, ha rossz emberrel találkozol” – egy sugar baby vallomása a szexmunkáról

Nyíltan vallott egy magyar nő arról, hogy milyen sugar baby-nek lenni. Miközben szerinte az életmódnak jócskán van árnyoldala is, akad olyan kollégája, aki élete legszórakoztatóbb élményeként írta le a sugar babyként töltött éveit.

Fiatal, főleg egyetemista lányok körében hosszú ideje népszerű életforma “sugar baby-nek” lenni, ami nagyjából annyit tesz, hogy egy szemmel is jól látható összegért kellemes társaságot szolgáltatnak idösődő és igencsak jól szituált férfiaknak. És, hogy mit jelent a kellemes társaság? Nos, a sugar babyk nem csak kellemes vacsora- vagy beszélgetőpartnerek; a szolgáltatásaik között szinte mindig ott van a szex is. És bár tény, hogy a sugar baby-létnek is megvan a maga árnyoldalai, az életforma jól fizet: van, aki az egyetemi tandíjat, más saját lakást fizetett ki belőle, de olyan történetet is hallottunk már, ahol egy nőnek úgy volt lehetősége körbeutazni a világot, hogy egy forintot sem kellett költenie. 

Szokták mondani, hogy a kényszer nagy úr, ami sokszor meggondolatlan dolgokra sarkallhatja az embert, de valóban erről van szó? Vannak olyan fiatal lányok, vagy egyetemisták, akik rá vannak szorulva a plusz bevételre és hirtelen nem látnak más kiutat, azonban akadnak olyanok is, akiknek ez pusztán a kényelemről szól. De vajon milyen árnyoldalai lehetnek egy ilyesfajta pénzkereseti lehetőségnek? Egy nevét elhallgató magyar lány most úgy döntött, hogy megosztja tapasztalatait a Redditen és eloszlatja a tévhiteket a témával kapcsolatban. 

Egy lány a naplementében

Számos árnyoldala lehet annak, ha valaki sugar baby-nek áll (Fotó: Unplash)

A pénz nem minden: nagyon sok árnyoldala lehet annak, ha valaki sugar baby lesz 

Vannak, akiknek a szeme előtt csak a “pénzeső”, a méregdrága ruhák, márkás cuccok és a luxuskirándulások lebegnek, azonban nem mindenki ilyen “szerencsés”. A megszólaló tapasztalatai szerint sokkal könnyebben és nagyobb valószínűséggel botlik bele az ember pszichopatákba, mintha egy hétköznapi társkeresőn ismerkedne. Hozzátette, sokaknál fennállhat az az eshetőség is, hogy adott esetben beleszeret egy olyan sugar daddy-be, akinek felesége, illetve gyerekei vannak. Egy ilyen szeretői viszonynak pedig sosincs jó vége, hiszen valamelyik fél ígyis-úgyis sérülni fog.

Teljesen tönkre tehet lelkileg, ha rossz emberrel találkozol, mondjuk aki kurvának néz. Egyébként bizonyos szempontból az is vagy, én ezt soha nem akartam máshogy hívni, de az én daddy-jeim engem nem úgy kezeltek. Nem a szexen volt a fő hangsúly, de ez csak a szerencsén múlt” – írta, majd azt is elmondta, hogy a könnyű pénzszerzés elindíthatja az embert a lejtőn, hiszen nagyon sok sugar baby-ből lett kiégett escort. 

Ha rosszul csinálsz valamit és kitudódik a baráti körödben, vagy a családodban, akkor életed végéig viseled a billogot magadon. Ha pedig őrzöd a titkot, az is felemészt

– tette hozzá. 

Volt, aki 550 ezer forintot adott egy találkozóért 

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon hogyan kell elképzelni egy ilyen – mondhatni – szürreálisnak tűnő találkozót, most azonban erre is választ kaphattunk. A lány szerint éppen olyan, mint egy Tinder randi, amire nyíltan szexelni megy az ember, a különbség azonban az, hogy ezért pénz jár. Persze ettől függetlenül kétesélyes, hogy egy jó, vagy éppen rossz társaságba keveredik-e az ember. 

„Vacsora utána ha szimpatikus akkor fel a hotelbe vagy a lakásába. Ha van szex akkor utána ők diszkréten lelépnek, de én mindig maradhattam reggelig, ki volt fizetve minden. Sokszor maradtak velem ők is beszélgetni, mert érdekelt a személyük” – mesélte az egykori sugar baby, továbbá hozzátette azt is, hogy egy átlagos találkozóért 200 ezret kapott, de volt olyan daddy-je is, aki fél millió forinttal honorálta a társaságát. 

Változó lehet, hogy lelkileg mennyire viseli meg az embereket 

Mint oly sok mindent, az érintettek egy ilyen speciális kapcsolatot is teljesen eltérően dolgoznak fel: van, aki jobban, van, aki pedig kevésbé tudja kezelni és elraktározni magában a történteket. Így, vagy úgy, az teljesen biztos, hogy egy ilyen kapcsolat lenyomatot hagy maga után. Bár a Redditen megszólaló lány biztos benne, hogy a helyén tudja kezelni a dolgokat, elismeri, hogy lehetnek hosszú távú következmények, amikre nincs felkészülve: 

„Pszichológia szakos hallgatóként tudom, hogy ennek hosszútávú következményei is lehetnek, amik nem most fognak kibukni, hanem talán évekkel, évtizedekkel később.”

A hátulütői ellenére többen is úgy nyilatkoztak, hogy pozitív élményként maradt meg bennük ez az időszak 

Sugar babyk nem csak itthon, de a világ minden táján működnek és többen is vannak, akik nyíltan beszélnek az élményeikről. Így például a 27 éves Palmer Kelly is, aki 19 évesen döntött úgy, hogy megélhetési problémái miatt belevág ebbe a különös életbe. Az Insider-nek úgy idézte fel életének ezt a szakaszát, mint az egyik legszórakoztatóbb utazást, amin valaha részt vehetett, és ezt a TikTok csatornáján is megosztotta.

@palmarkellyy

For future i will be posting dates out of order to keep identifiable things to a minimum and to keep me safe♥️ Heres a date from LA that was super random and last minute but had a lot of fun 🙂 💸 (probs wont see him again)

♬ original sound - Palmar

De nem ő volt az egyetlen. 

„Nagyjából négy éve vagyok sugar baby, ez idő alatt pedig a sugar daddy-m vett nekem egy autót, illetve kifizette a diplomámat is. Kedvesen bánik velem és mindig nagylelkű, ha juttatásról vagy ajándékokról van szó” – írja a Quora egyik felhasználója. 

A témában rengetegen írnak ehhez hasonló tapasztalásokról, ami mindenképp elgondolkodtató. Mint, ahogy az is, hogy sok az olyan hozzászólás, ahol hasonlóan fiatal nők buzdítják kortársaikat arra, hogy vágjanak bele ebbe az elmondásuk alapján kiváltságos életbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top