nlc.hu
Utazás

Sugar baby-ként utazza körbe a világot

Beutazza a világot az idősebb férfiak pénzéből ez a sugar baby

Ennek a 24 éves lánynak fizetnek azért, hogy bejárja a világot. Azt mondja, ezek az idősebb férfiak sokkal jobban tisztelik őt, mint bármelyik exe.

A 24 éves Charlotte Davies január óta úgy érzi, megfogta az isten lábát. Tavaly nyáron jött ki egy nyolcéves kapcsolatból, semmi kedve nem volt senki mellett újra elköteleződni. Ezért csak lazán randizgatott, egészen idén januárig. Ekkor regisztrált egy sugar társkeresőre. Az ottani férfiak hajlandók fizetni az appon megismert nőknek azért, hogy vacsorázzanak, nyaraljanak vagy épp lefeküdjenek velük. Charlotte szerint pedig ennél jobb egyezség nincs is. 

A fiatal angol nő a TikTokon osztotta meg a sztoriját, miszerint „szó szerint azért kapok pénzt, hogy létezzek”. És „fantasztikus helyekre juthatok el anélkül, hogy egy pennyt is költenék”. Charlotte elmesélte, hogy a sugar daddyjei (merthogy igen, több is van) elvitték őt vakációzni például Párizsba, de amúgy Budapesten is járt. Első osztályon utaztatták, és a vacsorától az italokon át a szállásig mindent ők fizettek. Beleértve az ezen felüli randinkénti 200 fontot (86 ezer forintot), ami Charlotte-nak még alapból jár.

Charlotte Davies

Fotó: TikTok/@thespiritualsugarbaby

A sugar baby 10 idősebb férfivel találkozgat párhuzamosan (mindenki egy-két randevút kap egy héten), mindannyian gazdag üzletemberek és bankárok. „Mindegyikük nagyon kedves ember, általában jóval idősebbek nálam. A legtöbbjük a harmincas éveik végén, a negyvenes éveikben járnak. De randiztam már 63 évessel is” – mesélte Charlotte a Daily Mailnek.

„Az utazás olyasvalami, amit imádok, de sokszor nem engedhetem meg magamnak. Ezért fantasztikus, hogy mindent kifizetnek. Meg hát azért kapok pénzt, hogy világot lássak, ez annyira jó”

 

 – tette hozzá.

Elmesélte azt is, hogy a sugary daddyk részéről sokkal több tiszteletet kap, mint amit bármelyik volt barátjától megtapasztalt. „Szinte nem is számít rá az ember az egyezség természete miatt, de úgy érzem, ezek a férfiak jobban tisztelnek, mint azok, akikkel volt szerencsétlenségem randizni a múltban. Nem tudom, hogy egyszerűen csak én voltam kevésbé szerencsés a srácokkal, akiket régen választottam, vagy arról van szó, hogy idősebb korukra ezek a férfiak rájöttek, hogy mi az igazán fontos az életben.”

@thespiritualsugarbaby

Manifesting so much joy and abundance ❤️‍🔥 #thespiritualsugarbaby #sugarbaby #sugarbabylife #sugardatingcommunity #spicyworker #casualdatinglife #livingsingle #spicyworkersoftiktok #singlelife #sugarbabyissues #accountant #manifestation #chaseyourdreams #spicyworklife

♬ could you be loveddd – sophi

Charlotte egyébként megosztotta, hogy a sugar baby életmód megdobta a bankszámláját, és utazásokra, meg egy saját házra spórol. „Mindenképpen azt mondhatom, hogy nagyon élvezem. Nem hiszem, hogy a közeljövőben abbahagyom. Az egyetlen dolog, ami miatt nem lennék tovább sugar baby, az az, ha találkoznék valakivel, akivel komoly, monogám kapcsolatra vágynék. Akkor szakítanék a sugar daddyjeimmel. Addig is, ez most remekül passzol az életembe.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top