Egy TikTok-videó forgatása közben derült ki, hogy kirúgták munkahelyéről

nlc | 2023. Május 03.
A fiatal lány éppen egy TikTok-trendet szeretett volna elkészíteni, amiben megörökíti a napi rutinját, azonban nem várt fordulat következett. A videó elkészítése közben kapta meg az üzenetet arról, hogy kirúgták a munkahelyéről.

Gyakori jelenség a TikTokon, hogy az emberek pár percben felveszik, éppen mi történik velük, vagy milyen elfoglaltságuk volt aznap, amit meg is osztanak a világgal.

TikTok videó
Fotó: Getty Images

Jen Lucas is éppen erre készült annyi különbséggel, hogy Wes Anderson filmrendező stílusában szerette volna megörökíteni a napját, aki a különleges színösszeállításairól ismert. A videó azonban nem egészen úgy sikerült, ahogy Jen elképzelte – vette észre a 24.hu.

@sohltrain I debated if i should even post this, but if you got laid off too just know you’re not alone 💕🫂 #wesanderson #wesandersonaesthetic #layoffs #amazonlayoffs ♬ original sound - Hollyhunter101

A rövid összefoglaló elején a lány éppen készülődik a napjára, azaz felkelt, fogat mosott, és egy kávét kortyolgatva bújta a beérkezett e-maileket. Arra azonban senki sem számított, hogy éppen ekkor fog érkezni az üzenet, amiben az állt, hogy kirúgják a munkahelyéről. A lány nyolc évig dolgozott az Amazonnál, ahol az volt a feladata, hogy új munkatársakat toborozzon. Nem csoda, hogy nagyon meglepődött a hír hallatán, hiszen elmondása alapján a tavalyi évben kétszer is előléptették és jó értékeléseket kapott. A rossz érzés ellenére azonban úgy gondolja, hogy talpon tud maradni és igyekszik továbblépni. 

Exit mobile version