Stana Alexandra kezelésbe vette Nádas Györgyöt

T. D. | 2024. Április 05.
Stana Alexandrától tanul táncolni Nádas György. A színész, humoristáról hamar kiderült, hogy igazából a parkett ördöge. 

Nádas György nemrégiben egy tévéműsornak hála felhúzta azokat a bizonyos táncoló fekete lakkcipőket, a közönség pedig imádta. Pár éve ez még lehetetlennek tűnt, hiszen jelentős túlsúlya miatt járni is alig tudott. Mióta azonban 30 kilótól megszabadult, nincs előtte lehetetlen.

Stana Alexandra és Nádas György

A Csináljuk a fesztivált! színpadán Komár László Táncoló fekete lakkcipők című dalát adtam elő. Egy kicsit táncoltam is, a közönség pedig nagyon szerette. Úgy éreztem, kár lenne ezt elengedni. Korábban féltem mindenféle mozgástól, 115 kilót mutatott a mérleg, amikor utoljára működött alattam, aztán ő sem bírt el engem. Az utolsó csepp az volt, hogy mentem lefelé a lépcsőn, és reccsent egyet a bal térdem. Aztán már alig tudtam járni, de nem akartam térdprotézist! Tudtam, hogy le kell fogynom. Rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom mára már 30 kilót. A benne lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását. Egy indiai növény hatására – amit évszázadokon keresztül rágcsáltak az őslakosok – sokkal kevesebb édes és sós ételt kívánok. Az édességeket sem habzsolom már, egy cukorgyilkosnak becézett anyagnak köszönhetően. Amit eszem, az pedig nem rakódik le ” – magyarázta Nádas, aki 30 kilós fogyása után már nem fél a mozgástól és már amúgy is van egy pici táncos múltja. 

Stana Alexandra és Nádas György

Az Esztergomi Ferences Gimnáziumból jártunk Budapestre a srácokkal egy úgynevezett bikabusszal a lányiskolába táncolni. Brúnó bácsi tanított minket, és az angol keringőt bízta rám, azzal is vizsgáztam. A vizsgámon a partnerem egy nagyszerű színésznő, Bede-Fazekas Annamária volt – emlékezett vissza Gyuri. – Láttam egy műsorban Alexandrát és tetszett amilyen türelmes mégis vagány, így felkerestem. Színpadi mozgásban zerintem Alexandra a legjobb, Már néhány órán túl is vagyunk” – árulta el Gyuri, akitől Stana Alexandra vette át a szót. 

Úgy érkezett hozzám Gyuri, hogy azt állította, nem táncol jól. Azt mondtam, ezt nem hiszem el, és igazam lett. Sokkal ügyesebb, mint gondolja, a csacsacsa már nagyon jól megy neki, legközelebb valamelyik standard tánc következhet

– mondta a táncművész. Tanítványa pedig boldogan követi tanácsait, mivel úgy érzi, fogyásával annyi kapu nyílt meg előtte, amire nem is számított.

Exit mobile version