nlc.hu
Trend

Nádas György gigafogyása

Már 30 kiló mínusznál tart Nádas György

A 61 éves humorista élete 180 fokos fordulatot vett.

Súlyos gondjai voltak Nádas Györgynek. Túlsúlya miatt veszélybe került az egészsége: fulladt és a vérnyomása is nagyon magas lett. Aztán, amikor nemcsak a környezete figyelmeztette őt arra, hogy ebből nagy baj lehet, hanem érezte is azt. A Karinthy-gyűrűs humorista hadat üzent a zsírpárnáknak: 2 év alatt 30 kilótól szabadult meg.

Nádas György,

Nádas György a gigafogyás előtt és után – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Nagy szerencsém, hogy megtaláltam ezt a bizonyos testsúlycsökkentő mátrixot. (…) Távol-keleti és mediterrán növényekből áll” – árulta el fogyása titkáról a Tények Pluszban Nádas György, aki – túl a hatodik X-en – valósággal újjászületett. Az ősi népi gyógyászatokban használt receptúra segítségével komoly egészségügyi problémáknak mondhatott búcsút. Az utolsó pillanatban bukkant a megoldásra, hiszen a vérnyomása már az eget verdeste, de az ízületei sem bírták a terhelést, szinte már járni sem tudott.

Az egész úgy kezdődött, hogy a bélseprű jól működött: kitisztítja azokat a dolgokat, amiknek nincs helye a szervezetben. Az anyagcserém is így áll helyre. Ma már nem kell megnéznem, hogy miből mennyit eszek, hiszen ez a bélseprű közömbösíti és eltávolítja a szervezetből a felesleges dolgokat. (…) Cukorgyilkos is van benne, mert nem kívánom annyira az édességeket” – magyarázta a gigafogyását a humorista, aki bevallotta: újra jól érzi magát a bőrében, ehhez pedig az is hozzájárul, hogy az életmódját is gyökeresen megváltoztatta.

Napi 3-4, olykor 5 liter vizet is megiszom, az alkohol pedig már teljesen elkerüli az életemet” – mesélte.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top