nlc.hu
Aktuális

Nádas György modellkarrierbe kezd

Modellkedésre készül a gigafogyása után Nádas György

Nagy fába vágta a fejszéjét a 60 éves humorista.

Modellkedésre készül Nádas György, aki számára nem ismeretlen terep a kifutó. Kevesen tudják róla, hogy fiatalon modellként dolgozott. Látványos fogyása után most újra kacérkodik a modellkedéssel, sőt már a küszöbön van a megállapodás is egy német ügynökséggel – derült ki a Tények Plusz riportjából.

Nádas György,

Nádas György ismét modellkedni kezd – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

“18 éves múltam, amikor nem vettek fel elsőre a Színművészeti Főiskolára, és a Nemzeti Színház stúdiójába kerültem, ahol esténként a legnagyobb művészek mellett statisztáltunk délelőtt, délután pedig órák voltak. Véletlen folytán megtalált egy modellügynökség” – mesélte a humorista, akit anno elegáns öltönyökben fotóztak és a magyar textilipar remekeit mutatta be külföldre szánt magazinokban, de reklámokban is vállalt munkát.

Nádas György most is szinte ugyanolyan fess, mint ifjúkori modellképein, ezt annak a testsúly-csökkentő mátrixnak is nevezett módszernek köszönheti, amelynek segítségével koplalás nélkül szabadult meg 20 kilótól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top