nlc.hu
Sztárok

25 kilót fogyott Nádas György

Nádas György: „Koplalás nélkül adtam le 25 kilót”

Közel 50 éve ismeri egymást Nádas György és Gergely Róbert, de hosszú évek óta bizalmas barátok is. Idén közös fogadalmat is tettek: együtt járnak edzőterembe.

Gergely Róbert életének mindig is része volt a mozgás, sokat sétál két kutyájával, nemrég egy gyógytornászhoz is rendszeresen elkezdett járni, most pedig barátjával, Nádas Gyurival megfogadták, hogy edzőteremben mozgatják meg magukat. Nádas még csak mostanában kezd barátkozni a sportokkal, tetemes súlyfeleslege miatt régen ez szóba sem jöhetett.

Nádas György és Gergely Róbert

Fotó: Nádas György

„Robival fogadalmat tettünk, hogy idén elkezdünk egy edzőteremben gimnasztikázni, ha úgy tetszik: gyúrni. Mostanra kifejezetten élvezem a testmozgást, de ez nem volt mindig így, sőt! Az utolsó csepp az volt, hogy mentem felfelé a lépcsőn, és reccsent egyet a bal térdem. Aztán már alig tudtam járni, úgy voltam vele, hogy le kell fogynom, és akkor könnyebb lesz minden. Viszont nagyon szeretem a finom falatokat, amikről nem szívesen mondtam volna le. Szerencsére kísérletező kedvű vagyok, így rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom mostanra már 25 kilót. A benne lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását, egy másik összetevő pedig az étvágyamat megfelezte. Élvezem, hogy szabadon mozgok, remélem, sokáig kitart a lendület” – mondta a humor királya, akitől Gergely Robi vette át a szót. 

„Nem hagyjuk abba, ha már fogadalom, be kell tartani. A mi barátságunk nagyon régről datálódik, a szüleink a Magyar Rádióban együtt dolgoztak, így ott nagyon sokat találkoztunk, de akkoriban még inkább csak ismerősök voltunk. Később együtt játszottunk a Szécsi Pál darabban, én voltam Szécsi, Gyuri pedig Aradszky, a két jó barát. Együtt jártuk sokat az országot, és a barátságunk azóta is töretlen. Gyuri édesapjának dalait pedig a mai napig szívesen énekelem” – mondta Gergely Robi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top