Így titkolta el 6 hónapig a várandósságát a világ elől Hailey Bieber

F. B. | 2024. Július 26.
A celebnő saját genetikájának és egy rendkívül ügyes praktikának köszönhette, hogy több hónapon át titkolni tudta várandósságát.

Idén tavasszal bombaként robbant a hír, miszerint a tinik bálványa , Justin Bieber és felesége, Hailey első közös gyermeküket várják. Bár a sztárpár kapcsolatáért sokan nem rajonganak, úgy tűnik, az idő őket igazolja, hiszen már évek óta egy párt alkotnak, össze is házasodtak és most pedig életük egy újabb szakasza felé közelednek. 

Fotó: Getty Images

Hailey a terhessége bejelentésekor már a hatodik hónapban járt, így már nem is kell sokat várni, hamarosan ugyanis életet ad majd a picinek, akinek a nemét egyelőre nem árulták el a nagyvilágnak. Sokakban felvetődhet azonban az a kérdés, hogy vajon hogyan is tudta leplezni terhességét a celebnő, akit végig fotóztak és követtek a paparazzók szinte az egész terhessége alatt. 

A kérdésre maga az énekes felesége válaszolt, aki elárulta, szerencsés alkatának köszönhette azt, hogy hat hónapig titokban tudta tartani a babavárás hírét a világ elől. 

Őszintén szólva azért tudtam titokban tartani, mert sokáig kicsi maradt a hasam. Nem volt hasam egészen hatodik hónapig, amikor bejelentettem. Tudtam hordani nagy kabátokat meg ilyesmiket

– idézi szavait az Elle.

Exit mobile version