Elájult a nagypapa, a kisunoka vette át a kormányt

Á.K. | 2024. Július 27.
Hősként emlegetik azt a 11 éves amerikai kisfiút, aki megállította a kocsit, melynek volánja mögött elájult a nagypapája.

Nem esett kétségbe a 11 éves georgiai Drake, amikor nagyapja elájult a kisteherautójuk kormánya mögött. Bár épp egy autópályán száguldottak, a kisfiú átvette a volánt és biztonságosan megállította a kocsit.

A kisfiú a kormányhoz ugrott (Illusztráció: pexels.com)

Utóbb kiderült, hogy a 68 éves nagypapa inzulint használó cukorbeteg és egy nappal korábban elromlott a vércukorszint mérő készüléke, így nem vette észre, hogy leesett a vércukorszintje.

Amikor nagyapja rosszul lett, Drake először az anyukáját hívta, aki arra utasította a fiút, hogy másszon előre és vegye át a kormányt. Anyja, Jessica a Today.com-nak elmondta, hogy Drake golfkocsit vezetett már, de abban nem lehettek biztosak, hogy elbír egy kisteherautóval, amely ráadásul egy csónakot is vontat.

Ám Drake megbirkózott a feladattal, a Gordon megyei seriff pedig ódákat zengett a fiúról, aki kihívta a mentőket is a nagypapához.

A saját gyerekem mentette meg a saját apámat” – mondta Jessica, akinek majdnem meghasadt a szíve.

A seriff mindenesetre kitüntette Drake-et és a fiú kedvenc baseballcsapatának sapkáját, mezét adta a kis hősnek valamint négy jegyet az Atlanta Braves meccsére.

Exit mobile version