Összeesett a zuhanyzóban, fél napig senki sem segített a testépítőn

nlc | 2024. Szeptember 01.
A testépítő férfi épp egy versenyre igyekezett felkészülni, mikor rosszul lett.

Guiliano Pirone édesanyja szerint egy rangos testépítő versenyre próbált felkészülni, ezért az utóbbi hetekben még az átlagosnál is több időt töltött az edzőteremben. Legutóbb augusztus 20-án jelentkezett be a kedvenc éjjel-nappal nyitva levő edzőtermébe – még a munkanap kezdete előtt szeretett volna edzeni egy kicsit.

Csakhogy a férfi ezután nem ért oda a munkahelyére. Sőt, egészen estig – míg a rendőrség rá nem törte az edzőterem egyik zuhanyzójának ajtaját – senki sem tudta, hol lehet. „A fiamat jelenleg mesterséges kómában tartják az orvosok, és egyáltalán nem biztos, hogy magához fog majd térni” – nyilatkozta az ABC Perth-nek a testépítő édesanyja, Daniella.

Az idősebb asszony elmondta, tudott arról, hogy fia munkába menet még beugrott az edzőterembe, és azután kezdett pánikba esni, hogy gyermeke nem hívta őt fel a munkája végeztével és később sem.

Nagyon szokatlan dolog volt ez tőle. Abszolút nem volt rá jellemző

– árulta el a testépítő édesanyja.

Miután Guilianót a család többi tagja sem tudta elérni, az édesanyja riasztotta  rendőrséget, akik lenyomozták a telefonját – így találtak rá az edzőterem zuhanyzójában. „A rendőrségnek rá kellett törnie a zuhanyzó ajtaját. Ott találták meg őt a padlón, miközben a hideg víz még mindig folyt rá. Először azt is hitték, hogy a fiam már halott.”

Az asszonyt felháborítja, hogy a fia 15 órán keresztül volt a zuhanyzóba úgy, hogy senkinek eszébe sem jutott megkérdezni, hogy minden rendben van-e vele, vagy rányitni az ajtót. „Az edzés után megszédülhetett, elesett, beütötte a fejét és elveszítette az eszméletét. Az orvosok szerint legalábbis ez történt” – tette még hozzá az édesanya, aki úgy érzi, ha fia előbb kap segítséget, most nem kellene mesterséges kómában tartaniuk őt az orvosoknak.

Exit mobile version