nlc.hu
Életmód

Az igazi She-Hulk

Ő az igazi női Hulk – nagyobb bicepszei vannak, mint Schwarzeneggernek

Sok férfi számára ő a tökéletes nő.
She-Hulk

Jackie Koorn, más néven „She-Hulk”, egy 34 éves, testépítés-imádó, holland hölgy, akinek nagyobb bicepszei vannak, mint Arnold Schwarzeneggernek fénykorában. Mindig is testépítéssel foglalkozott, de miután 2020-ban a pandémia miatt szüneteltetnie kellett a kickboxot, rájött, hogy jobban fekszik neki az izomépítés. Az elmúlt években több mint kétszeresére nőtt a testsúlya, gömbölyű alakra és masszív izmokra tett szert. Erősebbnek érzi magát, mint valaha, és annak ellenére, hogy egyes kommentelők „kövérnek” vagy „túl férfiasnak” tartják, csak a pozitívumokra koncentrál, és másokat is erre buzdít.

“Nem érdekelnek a negatív kritikák. Mindig lesznek olyanok, akik azt hiszik, hogy jobban tudják vagy jobban meg tudják csinálni, de ez az az én utam” – jelentette ki.

Koorn azt mondja, hogy amikor kickboxozott, mindig erősnek érezte magát, de mindemellett – a folyamatos diéta miatt – kimerültnek is. Most, mint egy igazi She-Hulk, még erősebben érzi magát, de egyben jobban is érzi magát a bőrében, mert nem kell állandóan fogynia. Csak az egészséges táplálkozásra összpontosít, megpróbál minél több kalóriát elfogyasztani, és brutális súlyokat emel az izomépítéshez.

A holland She-Hulk az edzéseit 100 fekvőtámasszal és 250 felüléssel kezdi, majd két óra erősítő edzés következik, amelyen rendszerint 200 kilóval fekvenyom, 150 kilóval guggol, illetve 450 kilót nyom lábprésen. Ez még egy férfi testépítő számára is lenyűgöző teljesítmény!

Annak ellenére, hogy időnként megszólják az alakját, Jackie Koorn így is rengeteg bókot kap, néhány férfi pedig annyira odáig van tőle, hogy éppen a testalkata miatt – amit tökéletesnek tartanak – szeretné feleségül venni.

(via)

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @jackie.shehulk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top