nlc.hu
Trend

Kis híján amputálták az orosz Popeye karjait

Óriási bicepszeket akart az orosz Popeye, kis híján amputálni kellett a karjait

Kirill Tereshin először növényi olajjal, majd vazelinnel injekciózta a bicepszeit, lett is belőle baj.
Kirill Tereshin

Kirill Tereshin átlagos orosz srác, és állítása szerint azért gondolta, hogy jó ötlet lenne óriási muszklikat növesztenie, mert ezzel könnyebben menne neki a csajozás. Mivel a konditerembe járás önmagában kevés volt a kívánt eredményhez, radikális megoldást választott: eleinte növényi olajjal, később pedig vazelinnel injekciózta az izmait – írja az India Times.

Az orosz Popeye-nek becézett Kirill testében az injekciók gyógyíthatatlan károsodást okoztak, mára megbánta a kezeléseket. A 26 éves férfi eleinte a növényi olajat forralta fel a serpenyőben. Ebből utána napi 5 millilitert fecskendezett be, csakhogy ez a fajta olaj nagyon gyorsan elszivárgott a testéből.

Ezután fordult a vazelin felé (amit sajnos a pénisznövelésben is használnak), amiből több liternyit fecskendezett be magának. Ez látványra hozta ugyan a kívánt eredményt, ám közben leállította az izmok vérellátását és elpusztította az izomszövetei egy részét. Tereshinnek számos orvosi beavatkozáson kellett átesnie, hogy eltávolítsák a karjából a felgyülemlett zselécsomókat. Ennek köszönhetően úszhatta meg az amputálást.

A karja azonban még mindig nem a régi, és már nem is lesz az. A műtétek ellenére még mindig irreálisan nagy bicepszekkel rendelkezik, és legszívesebben már megszabadulna tőlük. Emellett Tereshin az arcát is feltöltette. Több mint 15 ezer dollárt költött az eljárásokra, bár a közösségi médiában többen is figyelmeztették, hogy ne tegye. Sokak szerint riasztó lett az eredmény.

Az orvosok szerint a karjaiba pumpált vazelinnel a fiatal férfi ráadásul a veséjét is károsíthatta, aminek még a későbbiekben látja majd kárát. Viszont annak örülhet, hogy a „kis kalandja” nem került az életébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top