Traumatizálta az anyukát, hogy bűnözőként bántak vele és kisfiával a hatóságok

CS.Á. | 2024. Szeptember 15.
A nő szerint megalázó és felháborító, ahogyan bántak velük a helyszínen.

Egy brit édesanya utazása sokkoló fordulatot vett, amikor családjával Törökországba érkezett. Ott ugyanis elmondása szerint úgy bántak velük, mintha legalábbis bűnözők lennének. A problémát az okozta, hogy a nő hatéves fiának útlevele már lejárt, ezt pedig csak a helyszínen vették észre.

A család Londonból Antalya felé indult, hogy csaknem 3 millió forint értékű nyaralásukat töltsék együtt. A török hatóságok azonban érkezésükkor közölték, hogy a fiú útlevele lejárt, ami pedig ezután történt, az az anyuka szerint kész rémálommal ért fel. Fiával majdnem 24 órát töltöttek egy rossz állapotú helyiségben 13 másik személlyel együtt. Kénytelenek voltak egy közös, koszos vécét használni, enni mindössze egy paradicsomot és egy tojást kaptak, a körülmények, az élelem és a víz hiánya pedig rendkívül megviselte őket. A nő vőlegénye ez idő alatt állítólag megpróbált ideiglenes okmányokat intézni a nagykövetségen, de nem járt sikerrel. 

Fotó: GettyImages

Az anyuka elismerte, az ő hibája, hogy nem vette észre időben gyermeke útlevelének lejárati dátumát, ugyanakkor állítja, hogy a bánásmód, melyben részesültek, teljesen elfogadhatatlan volt. A török hatóságok és a légitársaság az ügyben nem vállalta a felelősséget.

via

Exit mobile version