Így szurkoltak a sztárok az angolok döntőbe jutásáért

Sz.Cs. | 2024. Július 11.
Szerdán két brit énekes, Ed Sheeran és Adele is a dortmundi stadion lelátóján szurkolt az angol válogatottnak. Hatalmas volt az öröm, miután az angolok biztosították helyüket a döntőben.

A tegnapi mérkőzés véget értével kiderült, hogy ki lesz majd Spanyolország ellenfele a vasárnapi döntőben. Szerdán a holland válogatott csapott össze Angliával, és habár holland vezetéssel indult a mérkőzés, az utolsó percekben az angol válogatott biztosította helyét a döntőben. A szerdai mérkőzésen több sztár is szurkolt a lelátóról, köztük a két brit származású énekes, Adele és Ed Sheeran is. Az énekesek láthatóan nagyon szorítottak az angol válogatottért, így a gólörömnél sem fogták vissza magukat. A két énekes már korábban is hangoztatta, hogy mennyire rajonganak a fociért. 

Adele idegesen várta a mérkőzés kezdetét 

Az énekesnő idegesen, összekulcsolt karokkal várta, hogy elkezdődjön a mérkőzés, ami vélhetően a meccs lefújásáig így is maradt. Ennek ellenére – ahogyan azt már tőle megszokhattuk – a szurkolásnak is megadta a módját, mivel a rangos eseményhez egy egyszerű, de mégis elegáns megjelenést is választott. Adele a fehér pólóját fekete blézerrel és fekete nadrággal kombinálta. 

Az énekesnőről még egy videó is készült, miközben a gól pillanatában a dortmundi stadionban a lelátó soraiban ünnepli a győzelmet. Egyébként ez nem az első alkalom, hogy Adele részt vesz az Európa-bajnokságon. 2021 júliusában szintén ott volt az Eb-n, hogy szurkoljon az angol válogatottnak. Mi tagadás, Adele imádja a focit, így gyakran jár különböző mérkőzésre, ami nem meglepő, tekintve, hogy párja, Rich Paul sportmenedzser. 

Ed Sheeran már gyerekkora óta nagy rajongó

Így szurkolt Ed Sheeran és Adele (Fotó: Getty Images)

Ed Sheeran szintén a dortmundi stadionban szurkolt barátaival. Az énekes szintén nagy focirajongó, hiszen már gyermekkora óta az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town rajongója. Tavaly például nemcsak a lelátó soraiban, hanem a csapat öltözőjében is ünnepelte a győzelmet. Ha ez még nem lenne elég, a lelátón is segédkezett, és italt szolgált fel a szurkolóknak.

Exit mobile version