nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik idegenek esküvőjén jelentek meg

„Helló, Tom Hanks vagyok és szeretnék veletek egy közös fotót” – Sztárok, akik emlékezetessé tették mások nagy napját

Képzeld el, hogy épp életed egyik legfontosabb pillanatát ünnepled, amikor feltűnik valamelyik híresség az esküvődön. Ez nem egy Maroon 5 klip, hanem a valóság.
Tom Hanks

Ed Sheeran néhány napja osztott meg egy videót, amin egy pár esküvőjén zenél. A dolog érdekessége, hogy a menyasszony és a vőlegény mit sem sejtett az egészből, számukra is meglepetés volt, hogy a híresség felbukkant az igenek kimondása után. Az énekes gyakorlatilag berontott a Las Vegas-i kápolnába és az egyik még kiadatlan dalát, a Magicalt játszotta el nekik. A videón látszik, annyira meglepődtek, hogy először nem is tudták, hogyan viselkedjenek, később azonban már meghatódottan figyelték az előadást – valószínűleg örökre emlékezni fognak erre a pillanatra.

Ez nem az első eset, hogy Sheeran meglepetést szerzett valakinek, 2015-ben egy olyan pár esküvőjén jelent meg, akik egy rádióműsorban nyerték meg az álomesküvőjüket.

Nem Sheeran azonban az egyetlen, aki így vagy úgy, de kedveskedett a friss házasoknak, a sztárok előszeretettel lépnek akcióba, ha esküvőt látnak a közelben.

Tom Hanks

Ha az esküvői „trollkodás” versenyszám lenne, akkor Tom Hanks toronymagasan vezetne mindenki előtt. A színész 2016-ban épp a Central Parkban kocogott, amikor belebotlott egy esküvőbe, és rögtön megállt, hogy minden szépet és jót kívánjon az ifjú párnak.

2019-ben újra megmutatta magát. Ekkor a Santa Monica-i mólón látott meg egy párt, akik épp összekötötték az életüket. A színész odament a két nőhöz fotózkodni, és ha már ott járt, szerelmi tanácsokkal is ellátta őket, és a gyerekükkel is kedvesen elcsevegett.

Némi szünet után 2022-ben ismét csatlakozott egy esküvőhöz. Állítólag azzal a szöveggel, hogy „Helló, Tom Hanks vagyok és szeretnék veletek egy közös fotót”. A menyasszony Grace Gwaltney szinte sokkot kapott a meglepetéstől, de a koszorúslányok azonnal észbe kaptak, és máris elkészült a fotó, ami valószínűleg azóta előkelő helyett kapott Gwaltney és férje otthonában.

Keanu Reeves

Tom Hanksnek kedvesség tekintetében egyetlen vetélytársa akad, mégpedig Keanu Reeves. A színész köztudottan hatalmas emberbarát, így amikor egy szállodában esküvőről hallott, ő maga is csatlakozott a násznéphez. „Olyan kedves és barátságos volt. Gratulált az esküvőnkhöz, és volt olyan kedves, hogy készíthettünk vele néhány képet, melyek közül párat az esküvői fotósunk örökíthetett meg! Aztán időt szakított arra is, hogy beszélgessen néhány vendégünkkel, majd még több fotót készítettünk” – mesélte a boldog ara.

Lady Gaga

Lady Gaga a Monster Ball turnéja miatt érkezett az ausztráliai Adelaide-be, amikor megneszelte, hogy esküvő zajlik a hotelben, ahol ő maga is megszállt. Az énekesnő kérdezés nélkül besétált a bálterembe, kedvesen pózolt az ifjú párral, és nagylelkűen még azt is felajánlotta, hogy az egész esküvő italfogyasztását állja. Sajnos az eseményről csak ez az egy fotó látott napvilágot.

Katy Perry

Gagához hasonlóan Katy Perry is úgy döntött, hogy beköszön egy esküvőre, amit épp abban a hotelben tartottak, ahol ő is megszállt két koncert között. Ugyanakkor nem állt meg egy közös szelfinél, a táncparkettre is azonnal bevette magát, és Justin Timberlake Sexyback című számát együtt nyomta le a násznéppel.

Justin Timberlake

Ha már itt tartunk, akkor nem hagyhatjuk ki a 2016-os pillanatot, amikor egy New Hampshire-i szertartáson Justin Timberlake tette tiszteletét. Chelsey Gaudet és Ryan Parks éppen fotózkodtak, amikor feltűnt az énekes és beállt közéjük pár kép erejéig. Utólag kiderült, hogy a popsztár egy közeli étteremben ebédelt, és a menyasszony apja kérte meg, hogyha nem okoz neki túl nagy gondot, ugorjon be az esküvőre. Timberlake pedig kapva kapott az ajánlaton.

Serena Williams

A teniszcsillag 2014-ben Miami Beachen pihent, amikor Ruth és Sam Kormoi összekötötték az életüket. A vőlegény egyik barátja ment le a partra, hogy megkérdezze Williamset, nem csatlakozna-e egy kép erejéig. Serena annyira lelkes lett, hogy azonnal vele tartott, úgy, ahogyan volt, egy párducmintás fürdőruhában. Sőt, ő volt a legnagyobb támogatója annak, hogy közös fotók készüljenek róluk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top