nlc.hu
Szabadidő

Keanu Reeves idegenek esküvőjén vett részt

Megkérdezték, nem ünnepelné-e velük az esküvőjüket, mire Keanu Reeves igent mondott

A színész ugyanabban a szállodában szállt meg, ahol az ünnepség volt.

James és Nikki Roadnight esküvője tökéletesen sikerült, amelynek több oka is volt. Az egyik, hogy nagyon alaposan megszervezték, a másik pedig, hogy végül velük ünnepelt Keanu Reeves is. Noha korábban nem ismerték az amerikai színészt, a Mátrix sztárja véletlenül éppen abban a northamptonshire-i szállodában szállt meg, ahol az ünnepséget tartották, s mikor megkérdezték tőle, nincsen-e kedve a lakodalmon részt venni, igent mondott – számolt be az esetről a Daily Mail.

Roadnighték és Keanu Reeves.

(Fotó: Instagram /Nikki Roadnight)

Nikki a Newsweeknek később azt mesélte, kiszúrták, amikor a szálloda bárjában üldögélt a színész és a párja szólította meg. Felidézte, hogy a filmcsillag „nagyon kedves volt és azt mondta, később csatlakozik, de igazából nem tudtuk, valóban eljön-e.” Keanu Reeves azonban tartotta a szavát és végül jó pár fotó örökítette meg, hogy valóban jelen volt Roadnighték nagy napján, igaz, nem maradt végig. Állítása szerint ugyanis hosszú repülőútja volt korábban és nagyon elfáradt.

A vendégsereg mindenesetre nagyon örült a sztár társaságának és jóval a távozása után is a szürreális találkozásról beszélt mindenki. A mennyasszonyt azonban nem zavarta, hogy osztoznia kellett a nagy napján a rivaldafényen.

Keanu rendszeresen meglepi az embereket a közvetlenségével. Nemrég egy meglepően laza és kölcsönös érdeklődésről tanúskodó beszélgetést folytatott a repülőtéren a kisfiúval, aki azért ment oda, hogy autogramot kérjen tőle.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top