nlc.hu
Utazás

Keanu Revees nagyon kedves volt egy kisfiúval

Keanu Reevestől olvad az internet

Keanu Reeves ezúttal egy kisfiúval volt szuper jó fej.
Keanu Revees

A sztár a New York-i repülőtéren várt a csomagjaira, amikor egy fiatal filmrajongó szólította le. Keanu Revees sok sztárral ellentétben feltűnően lazán vette a dolgot. Pedig a repülőterek legforgalmasabb hétvégéjén utazó fiú kérdések özönével árasztotta el a színészt. Andrew Kimmel tévés producer megörökítette, és a Twitteren meg is osztotta a cuki beszélgetést:

„Miért voltál Londonban?”… „New Yorkban élsz?”… „Meddig maradsz?”… „Melyik Broadway előadásra mész?” – jöttek egymás után a kérdések, amelyekre Keanu szemrebbenés nélkül válaszolt, és azt is elmondta, hogy szeret motorozni, majd amikor a kisfiú kezdett kifogyni a kérdésekből, Keanu átvette a kezdeményezést.

Elkezdte faggatni a srácot a nyaralásáról:

„Miért voltál Európában? Milyen galériákban jártál Párizsban? Melyik volt a kedvenced?”

Kimmelt, aki kívülállóként hallgatta végig a beszélgetést, annyira lenyűgözte a filmsztár jófejsége, hogy úgy érezte, meg kell osztania azt, amit látott a világgal.

„A férfi nem is lehetett volna kedvesebb, különösen egy nemzetközi repülőút után – tweetelte Kimmel. – Gondoltam, megosztom ezt, mert a csávó egy klasszis, és az ilyen apró pillanatok olyan nagy különbséget tudnak tenni az emberek életében.” A színész egyébként még abba is beleegyezett, hogy közös szelfit készítsenek Kimmellel.

Keanu rendszeresen meglepi az embereket közvetlenségével, a múltkor egy rajongója házánál jelent meg, aki táblát hagyott Keanu-nak azzal a felirattal, hogy „Lélegzetelállító vagy!” Keanu azért ment el hozzá, hogy aláírassa a rajongójával a táblát. 

Fotó: Getty Images

(Escape.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top