nlc.hu
Életmód

Tom Hanks fotóbombája az esküvői fotózáson

Ennek a férfinak az a mániája, hogy belesétál az esküvői fotózásba és pózolni kezd a párral, és ettől mindenki boldog

Mi az egyik legjobb dolog, ami esküvői fotózáson történhet az emberrel? Ha Tom Hanks váratlanul belesétál a képbe.

Ez történt nemrég Pittsburgh-ben is, a 65 éves Tom Hanks ugyanis épp ott forgatja a A Man Called Ove filmadaptációját. A sztár egész egyszerűen odasétált a párhoz, és megkérdezte, hogy csatlakozhat-e az esküvői fotózáshoz. 

A meglepetésről Rachel Rowland fotós úgy nyilatkozott, hogy kétségtelenül ez volt élete legizgalmasabb kihívása: „Amikor először megláttuk, mindannyian összezavarodtunk, nem esett le azonnal, mi történik. Pár pillanatig csak csendben bámultuk, aztán mindannyian elkezdtünk sikítozni”  – magyarázta, és hozzátette azt is, hogy az ember fejében él egy kép arról, hogy miként viselkedne, ha egy hírességgel találkozna, de egy olyan nemzeti kincs esetében, mint Tom Hanks, ez a forgatókönyv nem működik, az ember kifordul magából. „Pont olyan volt, ahogy elképzeled őt: vidám, vicces, hangos és kedves.”

A különleges találkozás kapcsán a menyasszony is elárulta, hogy azonnal lefagyott, és fogalma sem volt arról, mit tegyen, amikor a sztár elindult felé. „Amikor hozzám beszélt, a Toy Story jutott eszembe.”

Az Oscar-díjas színész nemcsak pózolt, de  arra is ügyelt, hogy mindenki látható legyen a fotókon – talán nem véletlenül, ugyanis nem ez az első alkalom, hogy Tom Hanks az esküvői fotózások fő attrakciója, jó pár ilyen eseményen felbukkant már. 2016-ban a New York-i Central Parkban, 2021-ben pedig a kaliforniai Santa Monicában fotóbombázott.

Forrás: LADBible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top