nlc.hu
Sztárok

Adele feleség lett

Adele titokban férjhez ment, méghozzá ehhez a férfihoz

Adele és Rich Paul két éve alkot egy párt.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Adele-t eljegyezte a párja, a sportmenedzserként dolgozó 41 éves Rich Paul. A 35 éves énekesnő korábban volt már házas: egykori kedvese Simon Konecki volt, akivel 2018-ban szakított, és 2021-ben váltak el hivatalosan. Az énekesnő a mostani frigyét Alan Carr Los Angeles-i vígjátékműsorában kortyintotta el a jelenlévőknek, méghozzá egy nem mindennapi módon. Mikor a műsorvezető megkérdezte a közönségétől, hogy valaki mostanában megházasodott-e, Adele igennel felelt. A hírességnek már van egy gyermeke, aki 2012-ben látta meg a napvilágot, de a hírek szerint nem kizárt, hogy hamarosan a babahírt is bejelentik – írja a Page Six.

Adele

Adele és párja. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

Adele egy korábban adott interjúban Pault „hihetetlennek” és „nyíltszívűnek” nevezte, illetve azt is megjegyezte, hogy a kapcsolatuk a legkönnyebb dolog, amit az életében valaha tapasztalt. Paulnak három gyereke van – Reonna, Richie és Zane – egy korábbi kapcsolatából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top