Sztárok

Eljegyzési gyűrű csillog Adele ujján

Hatalmas eljegyzési gyűrűt viselt Adele a kedd esti Brit Awards zenei díjátadón. De nem csak ezért kapott főszerepet az énekesnő ujja.

Eljegyzési gyűrű csillog Adele ujján„Hát ezért szeretne öt évre visszavonulni?” – teszik fel a kérdést a brit lapok. Sokak szerint ugyanis Adele egy eljegyzési gyűrűt viselt a tegnapi zenei díjátadón, ahol két kategóriában is diadalmaskodott. A 23 éves énekesnő tavaly nyár óta randizik a dúsgazdag Simon Koneckivel. A férfi volt már házas, egy ismert divattervező volt a neje, akitől gyermeke is született. De állítja, hogy házassága nem az énekesnő miatt ért véget. Adele egyébként a Grammy-díj-átadó után kijelentette, szeretne öt évre visszavonulni, a párkapcsolatára koncentrálni és a párja jótékonysági szervezeteinek munkájában részt venni.

Adele botrányt okozott a tegnap esti díjátadón, amivel még a BBC is foglalkozott. Az énekesnő ugyanis nemes egyszerűséggel középső ujjat mutatott a szervezőknek. Amikor ugyanis átvette a díját, még nem fejezte be a köszönő beszédét, és az est házigazdája közbevágott Adele mondandójának. Persze már megy a nagy sajnálkozás mindkét részről. A szervezők szerint csúszásban voltak, és hát időt kellett fogni, Adele pedig elnézést kért, mert nem akart megsérteni senkit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top