Így randizz egy Kossal!

nlc | 2012. Október 17.
A randevú nem egy könnyű műfaj, de a csillagok itt is adnak egy kis segítséget. Elmondjuk, mit (ne) tégy, ha Kos a kiszemelted.

1. Engedj! – A Kos egy makacs és határozott jegy, nem nagyon szereti, ha megmondják neki, hogy mit, hogyan, merre. Jobban jársz, ha átengeded neki a döntéshozatalt.

2. Csodáld! – A Kos szeret színészkedni, játszani, elbűvölő és ragyogó lenni! Légy partner ebben, gyönyörködj benne, istenítsd!

3. Gondoskodj az adrenalinról! – Szereti a kockázatot, az extremitást, a félelmet nem nagyon ismeri. Az extrém sportokban szívesen kipróbálja magát, de lehetetlennek tűnő feladatokba is szívesen belevág.

4. Bírd az iramot! – A Kos lendületes, aktív, impulzív és temperamentumos, szeret sportolni, utazni, kirándulni, nagyokat szerelmeskedni. Tartsd magad ehhez, és légy jó kondiban!

5. Lepd meg! – Felejtesd el a hasznos holmikat, különleges – lehetőleg csillogó, mutatós – ajándékokban gondolkozz, vagy lepd meg egy spontán, izgalmas kalanddal; erre bármikor kapható. 

6. Ne lelkizz! – Nem a Kos az erre megfelelő ember, szentimentalizmusból gyenge, vigasztalni se nagyon tud, de abban nagyon is partner, ha problémádra megoldást kell találni – kreativitása messze földön híres. 

7. Légy szenvedélyes!Imádja a szexet, az érzékiséget, a testi gyönyört, szexuális fantáziája nem ismer határokat – ennek tükrében gondoskodj arról, hogy izgalmi szintje kellőképp megugorjon és forrjon a vére!

8. Szeresd az életet! – A Kosra jellemző, hogy szeret játszani, nagyon tudja élvezni az életet, fontos számára a carpe diem életérzés. Légy hát jó játszótárs! 

9. Légy elfogadó! – Szeszélyes természet ő, a logika nem az erőssége. Ma ezt mondja, holnap azt. Fogadd el, hogy ez így van, változtatni rajta úgysem tudsz, de ne is akarj! 

Tipp: Ne telepedj rá, ne akard korlátozni, engedd szabadon! 

Így randizz egy Skorpióval!
Így randizz egy Mérleggel!
Így randizz egy Szűzzel!
Így randizz egy Ikrekkel!

Exit mobile version