Ezo

Így randizz egy Mérleggel!

A randevú nem egy könnyű műfaj, de a csillagok itt is adnak egy kis segítséget. Elmondjuk, mit (ne) tégy, ha Mérleg a kiszemelted.

Így randizz egy Mérleggel!1. Egyél bele a desszertjébe! – A Mérleg örül, ha a másikkal osztozhat. Teljesen biztos, hogy nem fog megsértődni, ha elcsensz egy falatot a csokitortájából. 

2. Ne hozd döntéshelyzetbe! – Pizza vagy thai kaja? Magassarkú vagy balerina? Mozi vagy séta? Ezek eldöntése a Mérleg számára komoly kihívás, dönteni ugyanis nehezen tud. 

3. Vidd emberek közé! – Nagyon szeret társaságba járni, táncolni, vonzza a nyilvánosság, a szereplés. 

4. Ne hagyd magára! – Nem szeret egyedül lenni, randizz vele olyan gyakran, amilyen gyakran csak lehet!

5. Kérd a segítségét! – Problémád van? Add elő egy Mérlegnek, egyik remek adottságuk ugyanis, hogy képesek objektíven mérlegelni és hasznos tanácsokat adni.

6. Bókolj, de ne kritizálj! – A kritikát senki nem szereti, a Mérleg meg különösen nem. Ellenben a dicséretet, a bókot annál inkább! A sikeres randi érdekében figyelj oda, hogyan fogalmazol!

7. Kerüld a nézeteltérést! – Nem szeret konfrontálódni, ám mivel erős benne a kompromisszumkészség és a diplomáciai érzéke is kiváló, a konfliktust úgyis megoldja.

8. Ne felejtsd el az évfordulókat! – Nehezen bocsátja meg, ha elfelejted a születésnapját, vagy épp a randi pontos időpontját. Ha megígéred, hogy felhívod, el ne felejtsd!

9. Légy ápolt és stílusos! – A Mérleg nagyon szereti a szép dolgokat, éppen ezért nagyon is számít a külsőd és a randi helyszíne.

Tipp: A Mérleg szereti a romantikát, a megtervezett, megszervezett randikat.

Tudj meg többet a Mérlegekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top