Az internet legcukibb cicái és kutyái

nlc | 2012. Október 06.
Itt van mindenki a foltos bárányt nevelő dalmatától a kisbabát altató macskáig. Összegyűjtöttük a legkedvesebb állatos videóinkat és kishíreinket az elmúlt évekből.

Fontos közszolgálati tevékenységeink egyike, hogy cuki állatos történetekkel és videókkal látjuk el a Nők Lapja Café olvasóit. Szerencsére nemrég a tudomány is igazolta, hogy ez nem mihaszna időtöltés, mivel a kedves állatos képek nézegetése után jobban tudunk koncentrálni.

Most az állatok védelmének világnapja alkalmából gyűjtöttük össze a legédesebb állatos videóinkat és kishíreinket, hogy mindenkit emlékeztessünk rá, mennyi örömöt és törődést kapunk a házi kedvenceinktől.

Kutyák

A legcukibb biciklizár

A kutyák között abszolút listavezető az a golden retriever, aki élő bicikliláncként őrzi gazdája kétkerekűjét, és rutinosan utazik a hátsó csomagtartón. A róla szóló cikkünk kettő híján kilencszáz lájkot kapott. Mivel a labradorok híresen rossz házőrzők, ez a kutya valószínűleg a cukiságával fegyverzi le a tolvajokat.

 
Dalmata neveli a foltos kisbárányt

 
Miután a  szegény fekete-fehér foltos kisbárányt magára hagyta az anyja egy ausztrál farmon, a család dalmatája vette gondjaiba az elárvult jószágot. A nőstény kutyának nincsenek saját kölykei, az anyai ösztöne viszont felébredt: nyalogatja, szeretgeti, és szinte egy percre sem mozdul el a bárány mellől, aki küllemét tekintve elmehetne akár dalmatának is.

Beni kutya öngyilkosokat ment 

 

Egy magyar kutyamenhelyről került gazdájához Beni, aki hamar hasznossá tette magát: szórólapokat kezdett osztogatni gazdája mellett egy kecskeméti bevásárlóközpontban, amivel havi 150 ezer forintot szedett össze. Egyszer a gazdájával sétált, amikor váratlanul elkezdett felugrálni egy idegen fiúra, mire lassan kiderült, hogy a srác éppen egy toronyház felé tartott, ahonnan le akarta vetni magát, de Beni szemeibe nézve lemondott az öngyilkosságról. Azóta a fizetése teljes egészében a Mentsvár Alapítványhoz kerül, ahol öngyilkosoknak segítenek.

Hat éve őrzi gazdája sírját

 

Gazdája halálának másnapján elszökött otthonról Kapitány, a hűséges német juhász, és csak akkor találták meg a családtagok, amikor következő vasárnap kimentek a temetőbe: a sír mellett vonyított keservesen. A kutya azóta sem tágít a temetőből, a család már többször hazavitte, de Kapitány mindig visszatért. A temető igazgatója és gondnokai nem bánják jelenlétét, sőt: ők etetik, itatják.

Oscar, a világjáró kutya

Kattints, és nézd meg, merre járt Oscar!


Gazdija, Joanne minden világhírű turistalátványossághoz elviszi ebét, és hogy mások is jól szórakozhassanak, fotókon örökíti meg Oscar kalandjait. A világutazó kutya több mint harminc országot járt be.

Cicák

 

Babát altat a cica

Amióta egy évvel ezelőtt bemutattuk ezeket a különleges pillanatokat, már több mint nyolcmilliószor nézték meg a videót, amint egy nagy, fekete macska kézrátétellel altatja el a nyűgös kisbabát. Bár akadnak hozzászólók, akik szerint az állatot még csak nem is szabadott volna a kisbaba közelébe engedni, az biztos, hogy ez most kivételesen jól sült el.

Maru, a dobozimádó

 

Maru az internet legnagyobb cicasztárja, akik látták, már tudják, hogy ő egy élő mesefigura. A golyófejű, tömzsi farkú mókamester rajong a dobozokért, minden videójából árad a szeretet és a kedvesség, és olyan kalandokba keveredik, amelyeket nem lehet nevetés nélkül kibírni. Itt egy nagy doboznak nem tud ellenállni.

Macska a zongoránál

 

 

Aki azt gondolná, hogy a macskák az összes zenei tehetségüket a nyervákolásban élik ki, súlyosan téved. Nora a tanúbizonyság rá, hogy a cicák a zongorával is elboldogulnak, ha muzikális családhoz kerülnek. 

Cicacsiki

 

A legegyszerűbb játékok a legjobbak, nemcsak egy kisgyerek, de még egy kiscica számára is. Kétkezes csikizésre négymancsos válasz, tíz apró karommal.

Malacot szoptat a macskamama

Katt a képre a többi fotóért!

Nemcsak a kutyáknál lép életbe az anyai ösztön, ha elárvult állatot látnak. Ez a macskamama egy csüngőhasú malacot fogadott be a saját cicái mellé, miután a kisállatot az alom egyetlen túlélőjeként elhagyta az anyukája. Így a kismalac együtt szophat és aludhat szőrös mostohatesvéreivel.
 

+1 Kutya hátán cica

 

 

Egy aranyos kutyánál vagy cicánál csak az a jobb, ha a kettő együtt szerepel egy tündéri videóban. Ebben a kategóriában a mi kedvencünk az az aprócska kutyus, aki orosz gazdája utasítására hazafuvarozza a nála nagyobb macskát. Mivel máshogy nem megy, a hátán cipeli el az ajtóig, majd betessékeli a házba.

Exit mobile version