Végre egy pasi, aki nem tudja, hol parkolt!

nlc | 2012. Október 22.
Két teljes év kellett egy német pasinak, hogy újra láthassa az autóját. Egy átbulizott éjszaka után nem emlékezett, hová parkolt.

Talán te is ismered azt a gyötrő érzést, hogy leparkoltál a kocsival egy bevásárlóközpont parkolójában, de amikor mennél haza, rájössz, hogy halványlila gőzöd sincs, merre van az autód.
A férfiak hajlamosak ezt a problémát kizárólag a nőnemű sofőröknek tulajdonítani, de uraim, íme a példa arra, hogy nemcsak a csajok lehetnek ilyen feledékenyek.

Egy német férfi egy keményen átmulatott éjszaka után nemes egyszerűséggel elfelejtette, hol parkolt  előző este a kocsijával. Taxival ment haza hajnalban, és amikor másnap visszatért, nem találta az autóját. Annak rendje-módja szerint jelentette a rendőrségen, de két évig ők sem találták meg Münchenben az elveszett járművet.

Végül egy parkolóőr szúrta ki nem fizető zónában álló autót – a tulajdonosa szerencséjére –, a rendszámon lévő matricán ugyanis felfedezte, hogy lejárt a műszakija. Így lett meg a totálisan feledékeny 33 éves pasi autója.

A poén az egészben még az, hogy állítólag 3 kilométerrel arrébb állt a kocsi annál, mint amire emlékezett a német férfi, két éven keresztül. És hogy még fokozzuk a lúzerfaktort, a csomagtartóban több százezer forintot érő szerszámkészlet is volt.

Exit mobile version