Testvérek erőszakoltak meg egy fiatal lányt Pécsen

nlc | 2017. November 03.
Megkezdődött a tárgyalás annak a két férfinak az ügyében, akik a vád szerint autóba tuszkoltak, és megerőszakoltak egy fiatal nőt Pécsen 2016 tavaszán.

A bíróság tájékoztatásából fény derült a brutális bűncselekmény újabb részleteire. Eszerint a támadók testvérek, akik az erőszak estéjén Pécs kertvárosban parkoltak egy Audi A6-ossal. A másodrendű vádlott vette észre a fiatal nőt az anyósülésről, amikor elment mellette. Azzal az ürüggyel szólította meg, hogy egy bizonyos utcát keres. Ekkor ért vissza az autóhoz az elsőrendű vádlott. A testvérek megbeszélték, hogy „szexuális kapcsolatot fognak létesíteni” kiszemeltjükkel, és ezt meg is mondták neki – idézi fel az ügy részleteit a 24.hu.

A fiatal nő megpróbálta elhagyni a helyszínt, ám támadói próbálták győzködni, hogy szálljon be a kocsiba. Végül a másodrendű vádlott kipattant az Audiból, és a hajánál, illetve a kabátjánál fogva megragadta az áldozatot. Odarángatta az autóhoz, majd testvére segítségével betuszkolta a hátsó ülésre. Az elsőrendű vádlott beült mellé, majd a saját otthonukhoz hajtottak.

A helyszínen a pincében lévő szobába vitték, ahol mindketten megerőszakolták a lányt. Ezután a szobában hagyták. A fiatal nő csak másnap reggel merte elhagyni a helyszínt, amikor úgy látta, hogy támadói már nem figyelik. Sokáig gyalogolt, majd busszal hazament, onnan pedig a rendőrségre. Mint kiderült, könnyű sérüléseket szenvedett.

A bíróság tájékoztatásában az áll, hogy a másodrendű vádlott enyhe fokban korlátozva volt abban, hogy felismerje cselekménye következményeit. Egy korábbi közleményben azonban szerepelt az is, hogy mindkét támadó büntetett előéletű.

Exit mobile version