Vádat emelhetnek a Dózsa György úti gázoló barátnője ellen

nlc | 2017. November 23.
K. Szilvia a nyár derekán vert össze egy nőt, a bántalmazást egy barátnője videóra vette, ami az interneten landolt. A rendőrség vádemelést javasol. A verekedő nő korábban a Dózsa György úti gázoló, M. Richárd barátnője volt.

Lezárult a nyomozás K. Szilvia és barátnője, H. Alexandra ügyében, akiket a rendőrség garázdasággal és személyes adattal való visszaéléssel gyanúsít. A 23 éves K. Szilvia 2017. július 12-én, az esti órákban Budapesten a XIII., Pozsonyi úton támadt rá egy másik nőre, míg a bántalmazást a 25 éves H. Alexandra mobiltelefonnal rögzítette és arra is ügyelt, hogy a bántalmazott nő segítségére siető járókelőket visszatartsa.

Az akkor készült videófelvétel azóta már nem elérhető, de annak alapján úgy tűnt, hogy a gyanúsított féltékenységből esett neki a másik nőnek.

A két garázdát másnap elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki, majd az eljárás során szabadlábon védekeztek.

A nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság befejezte és K. Szilvia ellen garázdaság, személyes adattal visszaélés és könnyű testi sértés, míg H. Alexandra ellen garázdaság és könnyű testi sértés bűncselekmények miatt javasol vádemelést.

Exit mobile version