Aktuális

A Dózsa György úti gázoló exbarátnője brutális verekedésbe keveredett

Felkerült a netre egy videó, amelyen az látható, hogy egy nő brutálisan összever egy fiatal lányt. Az eset vélhetően a fővárosi Pozsonyi úton történt, a Bors pedig azt is tudni véli, hogy a Dózsa György úti gázoló volt barátnője okozta a balhét. A rendőrség az üggyel kapcsolatban egy nőt már elfogott.

Az Instagramra szerdán felkerült felvételen jól látható, ahogy egy nő neki esik egy másik fiatal nőnek, és több ember szeme láttára megveri, a hajánál fogva rángatja, tépi, üti és rugdossa, a lány nyakára lép. 

A 24.hu információi szerint a fiatal nő a XIII. kerületi Pozsonyi úton kezdett balhézni, és bántalmazta a másik lányt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a lapot, hogy súlyos testi sértés miatt indítottak az ügyben eljárást, és csütörtökön a délutáni órákban elfogtak a verekedés miatt egy 24 éves nőt, akinek az elszámoltatása még folyamatban van. 

A Bors úgy tudja, hogy a verekedő nő a Dózsa György úti karambolt okozó kabriós, M. Richárd volt barátnője, aki vélhetően féltékenységből esett neki a másik nőnek. A lap azt állítja, hogy a videót is maga az elkövető töltötte fel a netre. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top