Aktuális

Már a Dózsa György úti gázoló exbarátnőjének barátnője is gyanúsított

Kiderült, hogy a rendőrség gyanúsítottként nemcsak M. Richárd exbarátnőjét hallgatta ki, aki nemrég a Pozsonyi úton egy nőt brutálisan megvert, de az a barátnő is gyanúsított lett, aki az egész bántalmazást telefonjával az Instagramra szánva rögzítette. A helyzet tovább bonyolódik, hogy a Dózsa György úti gázolásban érintett M. Richárd exe lehet, hogy már nem is ex.

Több mint két héttel ezelőtt történt, hogy a XIII. kerületi Pozsonyi úton egy nő brutálisan összevert egy másik fiatal nőt, a bántalmazást pedig egy harmadik személy, az erőszakos nő barátnője vette fel videóra, ami később az Instagramra is kikerült. 

Akkori lapinformációk szerint a balhézó személy annak az M. Richárdnak az exbarátnője volt, aki érintett a Dózsa György úti, halálos gázolásban. Az exet a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki. Most a Bors azt is megtudta, hogy az a nő is gyanúsított lett, aki telefonnal rögzítette a verést. A BRFK a lapnak megküldött levelében azt írja, hogy a nyomozás folyamatban van súlyos testi sértés kísérlete miatt. Az eljárásban két nőt hallgattak ki gyanúsítottként, mindketten szabadlábon védekeznek.

A Bors azt is tudni véli, hogy a vélhetően féltékenységtől dührohamot kapó nő már nem ez exe M. Richárdnak, mostanában ugyanis közös, nyaralásos fotókat osztanak meg a neten, a képeken ráadásul a videózó barátnő is feltűnik időnként. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top